Video: Nochtli kleedt zich recht voor de camera aan tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fitness influencer Nochtli weet hoe ze de camera en haar volgers blij kan maken: met onthullende shots in zo weinig mogelijk kleding. Zo ook deze.

Nochtli Alvarez maakt filmpje voor camera in

Het is tijd om even stil te staan bij een ware Mexicaans-Nederlandse legende: Nochtli Peralta Alvarez. Deze vrouw heeft een indrukwekkende carrière achter de rug als politieagente, maar heeft inmiddels haar roeping gevonden als fitness influencer. En dat is maar goed ook, want als het op fitness aankomt, kan niemand tippen aan Nochtli! Haar Instagram-account is een ware bron van inspiratie voor iedereen die aan zijn of haar fitheid wil werken. Maar laten we eerlijk zijn, we volgen Nochtli niet alleen vanwege haar gezonde levensstijl en geweldige work-outs. Haar foto’s zijn gewoonweg adembenemend. Deze sportgodin weet hoe ze moet poseren en elke keer dat ze een nieuwe foto post, worden we weer omver geblazen. Zeker als we kijken naar onderstaand filmpje waar ze zich omkleed voor een leuk dagje in Tokyo. De brunette ziet er waanzinnig goed uit!

Lees ook: Foto: Nochtli deelt heerlijk plaatje in enkel een badjas

Nochtli met voetjes in het zand en verleidt het hele eiland!

De koningin van de zandkastelen is Nochtli Peralta Alvarez! Deze Mexicaans-Nederlandse sportgodin heeft onlangs een bezoekje gebracht aan de Tottori Sand Dunes en heeft het hele eiland weten te verleiden. Met haar verleidelijke blik en perfecte poses heeft ze ons allemaal betoverd. En laten we eerlijk zijn, wie kan er nou weerstaan aan de charmes van deze fitgirl? Met haar voetjes in het zand en de wind door haar haren, laat Nochtli ons zien hoe je optimaal kunt genieten van de zomerse sferen. Op haar Instagram-account deelt ze een paar prachtig geposeerde kiekjes van haar aan de kust. En het is niet alleen de Tottori Sand Dunes die haar betoverend maken, het is ook nog eens Nochtli zelf die het zand doet opwaaien. Deze sportieve schoonheid weet hoe ze moet verleiden en dat doet ze dan ook met verve.

Weergaloos surfkiekje van Nochtli in krappe

Nochtli Alvarez heeft onlangs een weergaloos surfkiekje gedeeld op haar Instagram-account en we kunnen er geen genoeg van krijgen!  Met haar strakke en de woeste golven op de achtergrond, laat Nochtli ons zien hoe je kunt shredden als een pro. Het lijkt wel alsof ze één is met de oceaan en de golven volledig onder controle heeft. Wij zouden nog niet eens kunnen blijven staan op een plank in een zwembad, laat staan in de wilde zee. En dat voor haar eerste keer surfen ooit!  Maar laten we eerlijk zijn, het is niet alleen haar surfvaardigheden die ons doen kwijlen. Het is ook nog eens haar goddelijke dat in de strakke te bewonderen is. Nochtli heeft een figuur waar menig mens jaloers op is! Dus laten we even stil staan bij de surflegende Nochtli en haar bewonderen voor haar surfskills én haar geweldige . En als je nog niet in de ban bent van Nochtli, dan is het hoog tijd om haar te volgen op Instagram en te genieten van haar geweldige content.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.