Foto: Nochtli deelt heerlijk plaatje in enkel een badjas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Uberfitte influencer Nochtli weet hoe ze de camera (en ons) blij kan maken: met onthullende shots in zo weinig mogelijk kleding. Zo ook deze… 

Nochtli Peralta Alvarez is onze favoriete Mexicaans-Nederlandse politieagente turned fitness influencer. Toegegeven, zo veel zullen dat er niet zijn op Instagram. Maar zelfs dan durven we gerust te zeggen dat Nochtli ze allemaal overtreft. Deze sportgodin bewijst het opnieuw met deze foto!

Nochtli verleidt in onthullende foto zonder kleding

Nochtli is één van de grote Nederlandse (of naja, Mexicaans-Nederlandse) namen van de fitness-wereld op YouTube. Haar filmpjes met oefeningen, trainingen en fitness recepten zijn populair en dit vertaalt zich ook naar haar steeds verder groeiende Instagram. En voor hele goede reden ook: Nochtli is prachtig. Je snapt dus volledig dat iedereen haar afgetrainde strakke wil krijgen óf bewonderen. Je wil haar zijn, of je wil haar, punt. En de fitfluencer weet dat natuurlijk als geen ander. Op elk foto en filmpje staat ze om door een ringetje te halen en fans zijn wanhopig om haar fitnessgeheimen te ontrafelen.

Gelukkig is Nochtli altijd wel bereid om zichzelf te showen. Zo postte ze een foto achter de schermen met als Engelstalige tekst: “Lange content dag te gaan. Eerst haar en make-up afvinken”. Op de foto zien we de beeldschone brunette met een verleidelijke rode lip en een onthullende outfit. De sportieve schoonheid staat namelijk in enkel een witte badjas op de foto, en die heeft ze zeker niet goed dichtgebonden. De diepe inkijk geeft een mooi uitzicht op haar troeven. In de heerlijke foto plaagt Nochtli haar fans met een verleidelijk kijkje van een strakke dij en kijkt ze zwoel naar de camera.

Nochtli oogverblindend in Women’s Health

Nochtli weet overduidelijk alles af van fitness en sport. Met zo’n bloedheet strak lijf kan het niet anders en zowel haar fans als de media heeft dat haarfijn in de gaten. Een recente editie van Women’s Health heeft dan ook een fantastische foto van Nochtli op de cover, en wij zijn verliefd. Nochtli siert de cover van het magazine in een onthullende outfit: een piepklein wit shirtje en korter groen broekje, met één broekspijp opgerold tot aan haar heupen. Het onthullende setje showt haar afgetrainde lijf en het is ook meer dan duidelijk waarom Nochtli geen enkele moeite heeft met haar heerlijke zo tentoon te stellen. Haar strakke buik en armen blijven onbedekt en de bloedhete brunette staat breed glimlachend op de foto. De bijbehorende quotes maken ons ook alleen maar enthousiaster over Nochtli: “Je kunt lekker zijn én pizza eten”, en daar kunnen wij ons helemaal in vinden.

Nochtli doet niet aan diëten

Dat Nochtli niet in diëten gelooft maakt ze wel vaker duidelijk. De relatie tussen de superfitte influencer en eten is onderhand helemaal goed, maar Nochtli noemt zichzelf alsnog superlui als het om koken gaat. Op haar Instagram vertelt ze dat haar eten vooral over een mindset gaat en dat ze geen zin heeft om zichzelf tegen te houden in wat ze wel en niet mag eten. Gelukkig dus maar dat pizza ook nog deel van de dag uitmaakt. Fans lijken er ook veel begrip voor te hebben: onder de recentste post waar de bloedhete brunette over haar eetpatroon vertelt barst het van de razend enthousiaste reacties.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...