Video: Nochtli is zo hot dat ze haar shirt zomaar uittrekt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli is bezig met een hete workout. Ze krijgt het op een gegeven moment zo warm dat ze haar shirtje uittrekt.. 

De beeldschone brunette geeft haar volgers een kijkje in haar sport leven. In een super strakke legging gaat ze heftig te keer. Met een heerlijk achteraanzicht is het genieten geblazen. Wanneer je denkt dat dit maximaal genieten is trekt ze ook nog is haar shirtje uit.

Nochtli deelt video van prachtig achteraanzicht

De ex-politieagente is een voorbeeld voor vele vrouwen. Al jaren deelt ze prachtige video’s van haar hete workouts. Deze toewijding heeft Nochtli al ruim één miljoen volgers op Instagram opgeleverd. Met deze heerlijke video zou dit aantal alleen nog maar oplopen. Nochtli is bezig met een intensieve workout, wanneer ze het opeens te heet krijgt. Even snel de telefoon neerzetten en het shirtje kan uit. Dit doet ze op een wel heel verleidelijke manier. Alsof dit nog niet genoeg is laat ze ook nog even haar achteraanzicht zien. Haar volgers staan helemaal versteld.

Nochtli terug van weg geweest

Wie de prachtige brunette volgt op sociale media, weet dat ze een zware periode achter de rug heeft. Nochtli heeft namelijk een zware operatie gehad. Ze moest een tijdje terug geopereerd worden aan een hernia. Door deze zware operatie heeft Nochtli lang niet kunnen sporten. Ze had een lang herstel traject, maar nu na een geruime tijd is ze weer volop aan het sporten. Haar volgers vinden het geweldig nieuws om de prachtige brunette weer in de sportschool te zien. “Je bent een inspiratie” laten ze weten aan Nochtli. Alle positieve appjes hebben vast en zeker bijgedragen aan het herstel van de fitgirl. Nu ze weer terug van weg is geweest kunnen haar volgers weer genieten van een heerlijk achteraanzicht.

Nochtli laat zichzelf heerlijk verwennen

Eens in de zoveel tijd laten vrouwen zich helemaal verwennen. Nu is het de beurt aan Nochtli. Ze gaat weer lekker naar de kapper om haar haren een lekker kleurtje te geven. Het haar ziet er gelijk voller en gezonder uit. Ze vond dat haar haren in de zomer te licht waren geworden, dus het was weer tijd voor een donker kleurtje. Normaal gesproken verft de knappe brunette niet al haar haren omdat het dan teveel wordt beschadigd. De behandeling die ze nu krijgt zorgt er juist voor dat haar haren niet worden beschadigd. Ideaal voor vrouwen die heel voorzichtig met hun haren omgaan. Het ziet er gelijk beter uit en met zo’n prachtig gezicht erbij zijn alle mannen weer verkocht. Nochtli kan weer schitteren in de sportschool met haar nieuwe kapsel.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.