Video: Noa Vahle moet van tribune vluchten vanwege agressieve mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als verslaggeefster maakt Noa Vahle wel vaker de gekste dingen mee, maar deze recente gebeurtenis ging iedereen veel te ver.

Noa Vahle heeft een intens paar dagen achter de rug. De knappe verslaggever was namelijk aanwezig bij de onderhand beruchte Hammarby IF tegen FC Twente voetbalwestrijd. Waar deze wedstrijd namelijk voor Noa startte als een reguliere werkdag eindigde het als een ware horrorshow. En zeker Noa blijkt nog maar nét ontsnapt te zijn! Zo vertelde ze in De Oranjezomer heving ontdaan te zijn na deze ervaring.

Noa Vahle ontkomt nog net aan woedende mannen op voetbaltribune

Jammer maar helaas zal het voor Noa Vahle niets nieuws zijn om mannen achter zich aan te hebben. Hoe kan het ook anders? Met moeder Linda de Mol constant in de spotlight is de bloedhete blondine één van de herkenbaarste gezichten van Nederland. En zelf is ze natuurlijk ook gewoon bloedheet. Toch had ze het op deze manier nog nooit meegemaakt. En maar goed ook, want Noa zal hier nog weken wakker van liggen. De knappe verslaggever was namelijk aanwezig in het stadion toen de rellen uitbraken in de Grolsch Veste. En dat ging er heving aan toe. “Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt bij het voetbal”, zegt Noa. En dat is met de AZ-rellen onder haar riem! Dit was zelfs ‘drie keer erger’, stelt ze.

Geshockeerde Noa Vahle beschrijft horror-beelden aan Hélène Hendriks in De Oranjezomer

De avond starte denderend met Noa als verslaggever van Veronica. Samen met analist Romano Denneboom schitterde ze in wat heerlijke kiekjes achter de schermen. Met grote glimlach nam ze nog deze selfie. En dat prachtplaatje valt echt niet te zien hoe de avond om zou slaan. Noa moet namelijk een sprintje trekken richting de catacomben! Supporters van beide teams raakten namelijk slaags met elkaar. Het was zelfs zodanig dat de ME in moest grijpen!” We zijn naar binnen gegaan omdat het buiten simpelweg niet veilig genoeg was”, verteld ze aan Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks. En de 23-jarige schoonheid was flink begaan met de situatie. “Ik sta eigenlijk een beetje te trillen op m’n benen van wat we allemaal gezien hebben.” Zo had Noa een oude man zien liggen die van een trap was gevallen. En van de bloedige rellen nog maar niets te zeggen!

Noa Vahle vindt rellende fans “voetbal-onwaardig”

De huiveringwekkende beelden lijkt Noa Vahle niet van zich af te kunnen schudden. Zeker in het Oranjezomer interview staat ze te trillen op haar benen! En hoe kan het ook anders? Op dat moment staat ze natuurlijk nog in de Grolsch Vesta. Met oud-speler Romano Denneboom naast haar probeert ze het gesprek op andere koers te brengen. En dat wist ze in één klap te doen. De bloedhete verslaggever wist namelijk vele gedachten samen te vatten in een harde zin. “Dit is voetbal onwaardig”, stelt ze. “Laten we het dan ook niet over de wedstrijd hebben, maar uitspreken dat dit absoluut niet kan.” Wij snappen haar volkomen. Ook op social media komt veel ondersteuning voor de uitspraak op. Menig voetbalfan is namelijk écht niet te spreken over het gedrag van de relschoppers. We hopen dat Noa’s volgende wedstrijd weer plezierig mag verlopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.