Video: Noa Vahle kruipt achter de webcam voor sessie met controversiële collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle heeft weer een bijzondere videocall met een collega en dat werd een ontzettend leuk filmpje. 

Noa Vahle had zichzelf helemaal genesteld in een hotelletje in Amsterdam om een gesprek te starten met een van haar meest veelbesproken collega’s. Noa had namelijk een gesprek met Valentijn Driessen. Die is ondertussen wel dé expert op het gebied van Ajax. En met de wedstrijd Aston Villa – Ajax op de horizon, moet er natuurlijk even met hem gebeld worden. De mooie blondine had alles helemaal geregeld. Ze had haar laptop klaargezet en het geluid en de camera opgesteld, zodat zij in ieder geval vanuit meerdere hoeken op beeld zou komen. Dat vinden de fans thuis namelijk ook wel fijn, dat ze meer van Noa kunnen zien. Valentijn willen ze liever horen, maar Noa, daar willen ze zoveel mogelijk van zien. Het interview met Noa en Valentijn zie je hier!

Noa Vahle haalt de waarheid boven

De mooie blondine weet altijd wel heel erg goed wat ze aan het doen is met haar interview technieken. Ze weet dan ook wat dingen bij Valentijn te ontfutselen. Zo was de expert helemaal niet welkom bij de wedstrijd. Noa Vahle vindt dat nieuws over Valentijn Driessen maar raar, dus ze vraagt er nog even naar door. Valentijn besloot namelijk inderdaad niet om af te reizen naar Engeland, voor het Conference League-duel tussen Aston Villa en Ajax. Valentijn zegt daar zelf over: “Ik ben door heel veel fans van Ajax gevraagd om níet te komen en om te zeggen dat Ajax verliest.” Ergens is dat natuurlijk ook wel weer logisch.

Waarom is Valentijn Driessen zo controversieel onder fans?

Valentijn Driessen wordt gehaat door voetbalfans om zijn vaak zure mening en negatieve berichtgeving. Dat levert toch niet de grootste fanbase op. Ook hier ziet hij het somber in. Valentijn voorspelt een 3-1 overwinning voor Aston Villa. De Ajax supporters zijn er onderhand wel een beetje klaar mee. Valentijn mag er best een mening op na houden, maar die verkondigt die maar lekker ergens anders. Bij de wedstrijd hoeven ze hem in ieder geval even niet te zien. En de beste man snapt dat natuurlijk ook wel.

Valentijn Driessen niet ongelukkig met situatie

Natuurlijk kan Valentijn niet teveel klagen over de situatie. Hij zit nu lekker comfortabel thuis te werken. En hij mag ook nog eens een beetje videobellen met Noa Vahle. Daar tekenen de meeste mannen natuurlijk voor. Een onderonsje met de mooie blondine is ook veel interessanter dan die hele wedstrijd gaat zijn. Valentijn probeert dan ook zijn gesprek met Noa Vahle zo lang mogelijk te rekken. En dat lukt hem best aardig. De analist weet er in ieder geval van begin tot eind een interessant gesprek van te maken. Noa heeft het ook duidelijk naar haar zin. Die zit er prima op haar gemak bij zo. Met zijn tweetjes weten Noa en Valentijn er een gezellig gesprek van te maken. En dat gaat over meer dan alleen maar voetbal, want over de wedstrijd die komen gaat, is Valentijn snel uitgesproken.

Meer zien van Noa Vahle kan op Instagram

De mooie blondine heeft nog veel meer mooie foto’s online staan. En die kan je allemaal vinden op Instagram. Neem dus snel een kijkje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...