Video: Noa Vahle onthult beschamend geheim aan Linda de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als bekende Nederlander is het lastig om geheimen te houden voor de media. Toch is het Noa Vahle gelukt om dit stiekeme feitje jarenlang te verhullen voor het publiek én haar ouders! Zou haar moeder Linda de Mol er inmiddels om kunnen lachen?

Noa Vahle begon op jonge leeftijd met alcohol

Noa Vahle, dochter van Linda de Mol, heeft het jarenlang volgehouden om een groot geheim verborgen te houden voor haar ouders. Nu was het volgens haar tijd om de waarheid aan de media te vertellen. Noa maakt regelmatig filmpjes voor HLF8 en daar horen natuurlijk ook bloopers bij. Deze specifieke blooper deelde ze met haar volgers op sociale media. In de korte video laat ze weten dat ze vanaf haar vijftiende jaar al stiekem biertjes dronk. Na dit verteld te hebben, spreekt ze haar vader en moeder nog even kort aan met een knipoog. Wel zet ze een tekst erbij: “Was een geintje hoor”. Was het dan dus inderdaad een grapje, of dronk ze echt stiekem biertjes vanaf haar vijftiende?

Gaat Noa Vahle mee naar Qatar voor het WK?

Onlangs plaatste Noa Vahle een aantal foto’s op haar sociale media waarin ze het bijschrift heel vaag houdt: “Iets met het WK in Qatar, een rijbewijs en een kleine vergoeding”. Het roept de vraag op of zij mee gaat naar Qatar om daar verslag te gaan doen van het WK. Het antwoord is ‘ja’. Een tijdje geleden werd bekend dat Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, ter plaatsen verslag gaat doen van het WK in Qatar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle in HLF8

Naast dat Noa bekend is van haar moeder, Linda de Mol en haar sportverslagen, is ze ook regelmatig te zien bij HLF8. De show werd tot een tijdje geleden gepresenteerd door de oom van Noa, Johnny de Mol. Nu zitten Hélène Hendriks en Leonie ter Braak om de beurt aan de tafel. Noa Vahle heeft in de show haar eigen sportrubriek gekregen en is dus regelmatig op televisie te zien in het bekende programma. Ook op de Instagram van het tv-programma komt Noa elke week terug met #nuutjevannoa zoals dat dan heet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HLF8 (@hlf8live)

Noa Vahle over gemoedstoestand Linda de Mol

Een tijdje geleden was Noa Vahle te gast bij Frank Dane van Radio 538. Ze kreeg vragen over haar moeder in verband met het schandaal dat zich afspeelde bij The Voice Of Holland. Linda de Mol haar ex-partner Jeroen Rietbergen stond voortdurend in de spotlights met slecht gedrag en dat heeft effect gehad op Linda. Ze heeft zelfs haar werkzaamheden even op pauze gezet. Tijdens het interview wordt gevraagd hoe het met de moeder van Noa gaat. “Nou goed, ik zou liegen als ik zeg dat het fantastisch met haar gaat, maar het gaat in ieder geval stukken beter,” antwoordt Noa. Ook is dochter trots op haar moeder. Linda doet namelijk wel gewoon mee met Miljoenenjacht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.