Video: Nikkie Plessen laat zich zien in zeer riskant topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen laat zich van beste kant zien door een heel erg riskant topje aan te trekken. Dat ziet er pas verleidelijk uit!

Nikkie Plessen wilt zich van beste kant laten zien

Natuurlijk is Nikkie Plessen een van de meest gewilde dames van Nederland. Maar aan dat imago moet Nikkie wel continu blijven werken. De aantrekkelijke blondine weet met haar fantastische natuurlijk al haar volgers een stukje gelukkiger te maken. Wanneer de knappe influencer een video maakt, waarin ze zichzelf van al haar beste kanten laat zien, wordt het voor menig fan van Nikkie ook bijna te veel. Die vinden het erg fijn om de video te zien, maar kunnen zoveel moois op hun scherm bijna niet meer aan. Maar toch houden ze het stug vol en weten ze flink te genieten van deze heerlijke video van de prachtige influencer. Nikkie Plessen spat van je scherm!

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen draagt superstrak truitje met inkijk tot haar navel
Het hele strakke topje van Nikkie Plessen

Natuurljk trekt Nikkie voor haar video niet zomaar een pakje aan. Dat heeft ze keurig netjes uitgekozen op haar volgers. Die moeten natuurlijk wel optimaal kunnen genieten van de heerlijke video die ze met hen deelt. En dus heeft Nikkie een ongelooflijk goed topje aangetrokken. De prachtige influencer weet in dit topje al haar fans te verbazen. Die staan namelijk watertandend te kijken naar het heerlijke plaatje. De prachtige influencer weet met haar geweldige video haar volgers zo blij te maken, dat er een stortvloed aan complimenten onder de video wordt geplaatst. En dat is ook niet zo gek, want Nikkie ziet er nou eenmaal echt prachtig uit. In dit topje komen haar grote vormen echt heel erg goed tot zijn recht. Natuurlijk kan je dan alleen nog maar een hele mooie video maken. En een mooie video werd het dan ook. Nikkie heeft speciaal voor haar fans erg haar best gedaan op dit mooie filmpje.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen geeft showtje weg in zeer kort rokje
Nikkie Plessen laat volgers haar outfit kiezen

Soms dan mogen de fans van Nikkie Plessen zich ook bemoeien met wat de knappe influencer dan aan heeft. Dat vindt Nikkie namelijk leuk, want op die manier hebben haar fans ook nog een beetje inspraak op alle mooie plaatjes die ze voor hun neus geschoven krijgen. Nikkie Plessen is niet voor niets zo populair. Ze vraagt feedback bij haar fans en die voert ze dan ook meteen door. Op een van haar laatste posts vroeg Nikkie een stukje advies aan haar volgers. Die mochten namelijk meedenken over de outfit van Nikkie. Wat moest de knappe influencer dragen? Toch maar een lange broek, of een verleidelijk kort broekje. Nikkie kwam er niet uit en riep de hulp in van haar fans. Wat vind jij de mooiste outfit van Nikkie Plessen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.