Video: Nikkie Plessen laat vrijwel alle knoopjes van haar jasje open

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen laat zichzelf volledig zien op een nieuwe video waarin haar jasje bijna niks meer bedekt…

Nikkie Plessen laat inhoud onder jasje zomaar zien

Mode ontwerpster Nikkie Plessen is eigenlijk al jarenlang volledig onder de indruk van zichzelf. De blondine heeft natuurlijk ook haar eigen naam gebruikt om een waar modeimperium op te zetten en miljoenen te verdienen. Nikkie Plessen heeft het erg slim aangepakt en zal vast mega trots zijn op zichzelf, en misschien een beetje op haar team. Zo is Nikkie natuurlijk, naast dat ze haar eigen naam gebruikt, ook nog haar eigen gezicht in bijna elke campagne. Er wordt geen nieuw Nikkie product gelanceerd zonder dat ze er zelf ook mee rond gelopen heeft. Dit keer is het nieuwe product waar Nikkie alvast een teaser van laat zien op haar Instagram een bomber jacket. Nikkie haar nieuwe zwarte jasje kan open en dicht gedragen worden en vrijwel alles kan er mee worden gecombineerd. Voor Nikkie is het wel duidelijk dat ze altijd voor de spannende optie gaat, dus het jasje gaat bijna helemaal open. Op de video is te zien dat Nikkie alleen maar haar eronder draagt dus het is wel een hele outfit.
Nikkie Plessen draagt flink uitgesneden spijkerbroek

Naast Nikkie Plessen haar werk als mode ontwerpster is de blondine ook regelmatig te zien achter de desk van RTL Boulevard. Hier wordt Nikkie meestal gevraagd voor haar harde en vooral ongezouten mening. Dat vindt Nikkie geen probleem want ze weet alles als het gaat om kleding of styling van bekende mensen. Nikkie laat er geen gras over groeien dat ze sommige dingen echt niet meer vindt kunnen op het gebied van mode. Zelf ziet Nikkie er uiteraard altijd tiptop uit tijdens de uitzendingen van RTL Boulevard. Het is wederom ook een perfecte kans om haar eigen merk Nikkie te promoten. Daarom is de blondine vaak ook volledig gekleed in haar eigen kledingstukken, zodat alle kijkers thuis sneller bij Nikkie gaan shoppen. Op onderstaande video is Nikkie zich aan het klaarmaken voor de uitzending. Daarbij is te zien dat Nikkie een witte blouse draagt met een hele spannende spijkerbroek. Deze broek is aan de bovenkant uitgesneden. Ook zit hij erg strak om Nikkie haar dunne heen. Hij staat haar erg goed en Nikkie krijgt in de reacties heel veel de vraag waar hij te koop is. Nou dat is makkelijk, want dat is bij Nikkie zelf.
Nikkie Plessen laat zien waarin ze deze zomer paradeert

Naast kleding verkoopt Nikkie Plessen ook talloze accessoires. Dit gaat van tassen tot hoeden, riemen en zonnebrillen. Deze laatste doen het elke zomer weer erg goed, en daar besluit Nikkie dit jaar weer slim op in te spelen. Daarom lanceert ze twee nieuwe zonnebrillen met logo’s op de glazen. Het ene model is een piloten zonnebril, ook wel Aviator genoemd, en de andere een Cat eye zonnebril. Beide staan Nikkie in ieder geval erg goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!