Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan…

Nikkie Plessen heeft tijd gevonden in haar drukke schema om even lekker te genieten van een avondje zingen. Niet in een moderne karaokebar binnen, maar gewoon lekker buiten. Op een vol plein vol met in het wit geklede mensen zit de blondine met een vriendin feestelijk mee te zingen. Het is niet helemaal een avondje vrij, want het gaat om haar eigen feestje: de N BRANDS beachparty. Ze wou wel opvallend gekleed zijn en dat is een beetje lastig als er maar een kleur kleding is toegelaten op het plein. Als modedesigner weet Nikkie wel een weg om nog op te vallen. Gewoon minder aan doen! Ze had enkel nog lange broeken in het wit thuis, dus moest haar topje kleiner. Niet gauw vindt ze iets klein genoeg, dus koos ze haar kleinste bovenstuk maar uit om richting het plein te gaan. En ze valt zeker op, missie geslaagd dus.

Nikkie Plessen helemaal in het wit op bedrijfsfeestje

Dit feest had als thema eigenlijk alleen maar wit gekleed dus, maar Nikkie breekt graag de regels door wat stof weg te halen bij haar kleding voordat ze aan de slag gaat op het plein. Gauw genoeg vindt ze haar plekje vlakbij het podium en vlak daarna lokaliseert ze ook net zo makkelijk de bar. Een paar drankjes verder en het feest, speciaal voor haar eigen merk, is ook voor de feestelijke, doch zakelijke Nikkie vroeg in de avond al een groot succes.

Nikkie Plessen zingt en drinkt

Alcohol drinken met witte kleding is wel een groot risico. Rode wijn bijvoorbeeld is niet zo erg handig om in je handen te hebben. Vooral bij feestjes zoals deze waar flink gesprongen en wild gedanst wordt. Ook daarvoor werkt het erg korte topje natuurlijk prima, meer dan prima zelfs. Mocht het vies worden dan is er eigenlijk weinig aan de hand. Haar outfit is dan ook wederom super multifunctioneel te noemen en wordt vast door Nikkie aangeraden.

Nikkie Plessen houdt van haar werknemers

Haar avonturen deelt ze het liefste met haar fans, maar ook een stapavond gaat ze niet alleen tegemoet. Nikkie zorgde er deze keer voor dat ze een heel leger werknemers om zich heen had. Allemaal met dezelfde kleur kleding, allemaal met eenzelfde soort coupe. Als je niet beter zou weten, zou je misschien denken dat het een Halloween-feestje betreft waarbij iedere genodigde zich verkleed heeft als Nikkie Plessen. Zolang ze haar op deze manier op een voetstuk plaatsen, doet Nikkie werkelijk álles voor haar werknemers. Een luxe strandtent afhuren, de bekendste artiesten uitnodigen en uiteraard ook zorgen voor gratis drank is geen probleem voor de vermogende blondine!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!