Video: Nicolette Kluijver beleeft wild avontuur met Art Rooijakkers voor opnames Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver staat bekend als presentatrice en oud-model. Zeker als presentatrice bij Expeditie Robinson is de bloedmooie blonde goed bekend met grootse avonturen. In haar privé leven lijkt ze ook wild te gaan… 

Het huwelijk tussen Nicollete Kluijver en Joost Staudt staat al langere tijd op losse schroeven. Zelfs alleswetende juice-koningin Yvonne Coldeweijer houdt haar handen er vanaf. Conclusie lijkt dat Nicollete zich ook leuk met andere mannen mag vermaken. In een recente Instagram story gaf Nicolette een kijkje in de wilde avonturen die ze met collega-presentator Art Rooijackers beleefde.

Nicolette Kluijver laat haren los in speedboot met Art Roojackers

Nicolette Kluijver heeft haar prioriteiten goed op orde: als je haar maar goed zit! De 38-jarige blonde schoonheid woont op het warme Bonaire en vliegt met Expeditie Robinson de hele wereld rond dus een korte coupe is zeker gewaardeerd. In een recente Instagram story achter de schermen laat Nicolette zien hoe ze haar kittige kapsel zo goed stylet: een ritje in een speedboot lijkt het truucje te doen. De knappe presentatrice kijkt zwoel in de camera terwijl ze met haar haar speelt. De harde wind en wilde natuur in de achtergrond suggereren dat de avontuurlijke Nicolette niet meer in ons druilerige kikkerlandje te vinden is. Op de achtergrond zien we Art Rooijackers wat afleiding zoekt op zijn telefoon. Wij snappen het wel, anders zit je ook alleen maar naar Nicolette te staren. Programmamaker Jacco Keyzer lijkt ook druk bezig en praat geanimeerd in een walkietalkie. Nicolette geeft verder geen hints welke avonturen ze met de twee heren op de boot beleefd, maar onze aandacht is erbij.

Nicollete Kluijver presenteert Expeditie Robinson samen met Art Rooijackers

Na de knallende finale van het vorige seizoen van Expeditie Robinson kunnen we allemaal niet wachten op aankomende augustus. Gelukkig hoeven we presentatrice Nicolette Kluijver niet te missen bij de ultieme survivalstrijd op RTL 4. Ook dit jaar presenteert ze met veel verve de reality survivalshow. Wel krijgt ze een nieuwe partner: Art Roojackers neemt het stokje over van Kaj Gorgels en Rick Brandsteder! Eigenlijk zou hij vorig jaar Nicolette al op het grote scherm vergezellen, maar een operatie aan zijn stembanden gooide toen roet in het eten. Nu is de 46-jarige presenator weer volledig hersteld en klaar voor het grootste avontuur op onze televisie: Expeditie Robinson. In een interview met RTL Boulevard vertelde Art dat hij het “eervol” vind dat hij het programma mag presenteren. Het is “natuurlijk een van de klassiekers op de Nederlandse televisie”, volgens Art. Waar Nicolette en Art het nieuwe seizoen opnemen met de vooralsnog onbekende deelnemers is ook een groot geheim. Voor de geotaggers onder ons: wellicht is de locatie aan het filmpje van Nicolette nog te ontfutselen.

Waar is Rick Brandsteder heen?

Nicolette Kluijver is koningin Expeditie Robinson, maar de heren rouleren nog wel eens. Ook de klik tussen het presentator stel wil nog wel eens wisselen. Met oud-collega Rick Brandsteder had Nicollete wel écht een connectie. Vorig jaar deelde de knappe blonde een foto van haar verjaardag. Op de foto is te zien dat Rick haar vol op haar mond een zoen geeft. De geruchten gingen flink de rondte, maar beide presentatoren hielden vast dat ze enkel vrienden waren. Sinds het vertrek van Rick is er ook weinig bekend over wat er van de ‘vriendschap’ overgebleven is. Want waar is Rick Brandsteder überhaupt? Kort geleden vertelde de moeder van Rick dat hij in een afkickkliniek zit in Zuid-Afrika voor een alcoholverslaving. Zijn management maakte bekend dat Rick zich had laten opnemen bij een kliniek om aan zichzelf te werken, maar in een interview met Story gaf zijn moeder het geheim vrij. “Rick zit daar omdat hij af en toe wat te veel drinkt”, vertelde Yvonne Brandsteder. “Dat gaat soms heel lang goed, dan drinkt hij niets, maar dan gaat hij toch weer tot het gaatje.”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...