Video: Nicolette Kluijver beleeft wild avontuur met Art Rooijakkers voor opnames Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver staat bekend als presentatrice en oud-model. Zeker als presentatrice bij Expeditie Robinson is de bloedmooie blonde goed bekend met grootse avonturen. In haar privé leven lijkt ze ook wild te gaan… 

Het huwelijk tussen Nicollete Kluijver en Joost Staudt staat al langere tijd op losse schroeven. Zelfs alleswetende juice-koningin Yvonne Coldeweijer houdt haar handen er vanaf. Conclusie lijkt dat Nicollete zich ook leuk met andere mannen mag vermaken. In een recente Instagram story gaf Nicolette een kijkje in de wilde avonturen die ze met collega-presentator Art Rooijackers beleefde.

Nicolette Kluijver laat haren los in speedboot met Art Roojackers

Nicolette Kluijver heeft haar prioriteiten goed op orde: als je haar maar goed zit! De 38-jarige blonde schoonheid woont op het warme Bonaire en vliegt met Expeditie Robinson de hele wereld rond dus een korte coupe is zeker gewaardeerd. In een recente Instagram story achter de schermen laat Nicolette zien hoe ze haar kittige kapsel zo goed stylet: een ritje in een speedboot lijkt het truucje te doen. De knappe presentatrice kijkt zwoel in de camera terwijl ze met haar haar speelt. De harde wind en wilde natuur in de achtergrond suggereren dat de avontuurlijke Nicolette niet meer in ons druilerige kikkerlandje te vinden is. Op de achtergrond zien we Art Rooijackers wat afleiding zoekt op zijn telefoon. Wij snappen het wel, anders zit je ook alleen maar naar Nicolette te staren. Programmamaker Jacco Keyzer lijkt ook druk bezig en praat geanimeerd in een walkietalkie. Nicolette geeft verder geen hints welke avonturen ze met de twee heren op de boot beleefd, maar onze aandacht is erbij.

Nicollete Kluijver presenteert Expeditie Robinson samen met Art Rooijackers

Na de knallende finale van het vorige seizoen van Expeditie Robinson kunnen we allemaal niet wachten op aankomende augustus. Gelukkig hoeven we presentatrice Nicolette Kluijver niet te missen bij de ultieme survivalstrijd op RTL 4. Ook dit jaar presenteert ze met veel verve de reality survivalshow. Wel krijgt ze een nieuwe partner: Art Roojackers neemt het stokje over van Kaj Gorgels en Rick Brandsteder! Eigenlijk zou hij vorig jaar Nicolette al op het grote scherm vergezellen, maar een operatie aan zijn stembanden gooide toen roet in het eten. Nu is de 46-jarige presenator weer volledig hersteld en klaar voor het grootste avontuur op onze televisie: Expeditie Robinson. In een interview met RTL Boulevard vertelde Art dat hij het “eervol” vind dat hij het programma mag presenteren. Het is “natuurlijk een van de klassiekers op de Nederlandse televisie”, volgens Art. Waar Nicolette en Art het nieuwe seizoen opnemen met de vooralsnog onbekende deelnemers is ook een groot geheim. Voor de geotaggers onder ons: wellicht is de locatie aan het filmpje van Nicolette nog te ontfutselen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!