Video: Nick Schilder gaat Femke Bol achterna in beschamende reclame in ijsbad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nick Schilder heeft een nieuwe ritueel gevonden voor zichzelf, gebaseerd op de prestaties van atlete Femke Bol.

Je hebt het misschien al voorbij zien komen, maar Nick Schilder, bekend van het voormalig zangers duo ‘Nick en Simon’ doet tegenwoordig flink wat modellenwerk. En de bekende zanger laat zich voor een hoop dingen strikken. Een van de merken waar Nick tegenwoordig zich voor inzet is Icetubs, een bedrijf dat, zoals de naam doet vermoeden, ijsbaden verkoopt. Dat is tegenwoordig natuurlijk een hele rage in Nederland. Van sporters tot influencers, iedereen neemt een ijskoud bad om de dag te beginnen. Het meest bekende voorbeeld van de laatste tijd is natuurlijk Femke Bol, die mede dankzij een ijsbad haar recente overwinningen wist te behalen.

Nick Schilder gaat met plezier in ijsbad

Als je hem zo ziet zitten in zijn bad, dan ziet het er eigenlijk heel erg ontspannen uit. En dat terwijl het water waar Nick in zit, net boven het vriespunt zit. Misschien kan hij gewoon heel erg goed tegen de kou. Hij kan in ieder geval zijn lach nog in een plooi houden. Het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat er helemaal geen water, of in ieder geval geen ijskoud water, in het bad zit. Dat zou het voor Nick een stuk makkelijker en ook een heel stuk prettiger maken om de foto te nemen. En aangezien het toch maar om een promotiefoto gaat, zou het best kunnen dat hij hier helemaal geen bad aan het nemen is. Je ook niet in het bad kijken natuurlijk, dus we zullen het helaas nooit weten.

Femke Bol heeft overwinning te danken aan ijsbad

De mooie atlete lijkt de inspiratie te zijn voor Nick Schilder en een aantal andere bekende mensen om in een ijsbad te stappen. Femke wist namelijk veel aandacht te krijgen met haar ijsbadje, wat voor haar een soort ritueel is na een wedstrijd. Zo laat ze haar weer afkoelen, genezen en ontspannen. Alleen Femke heeft niet geïnvesteerd in een mooi bad. Ze zit letterlijk in haar eigen douchecabine in een opblaasbaar badje met ijsblokjes. Dat is natuurlijk niet helemaal hetzelfde, maar het effect is dan wel weer gelijk. En misschien dat je wel heel blij kan zijn in een ijsbad, want ook Femke trekt een glimlach die gaat van oor tot oor. Dat kan natuurlijk ook iets met haar nieuwe medaille te maken hebben.

Is een ijsbad nou echt goed voor je?

Er zijn verschillende meningen over het ijsbad bekend. Hoewel de meeste sporters en influencers nu op de trend springen, is er niet heel veel bekend over de daadwerkelijke medische voordelen. Maar toch wordt het ijsbad nu verkocht als wondermiddel voor van alles en nog wat. Iedereen, van Rico Verhoeven, tot Nick Schilder, springt in een ijskoud bad om de dag te beginnen. Het is ook de vraag hoe lang deze trend nog leuk blijft onder de influencers. Het zou zomaar kunnen dat je met een paar maanden niemand meer hoort over het nemen van een ijskoud bad.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...