Video: Moïse Trustfull verliest topje tijdens frisse duik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Moïse Trustfull heeft vele talenten. Maar een flinke duik nemen zonder onderweg het een en ander te verliezen, valt daar blijkbaar niet onder. 

De prachtige Moïse Trustfull is een opkomende actrice waarvan je de achternaam vast wel een keer voorbij hebt horen komen. Haar moeder, Quinty, doet namelijk veel werk op televisie als presentatrice. Haar vader is de oud-voetballer Orlando Trustfull. Moïse komt dus uit een bekende familie en heeft daarom tegenover haar bekende ouders wel het een en ander te bewijzen. Dat gaat haar redelijk goed af, aangezien de knappe jongedame momenteel veel werk krijgt als actrice. Haar moeder was vroeger model en Moïse lijkt de genen van haar moeder geërfd te hebben, want ook zij ziet er prachtig uit. Er is alleen één ding wat de knappe dame niet kan. En dat is dus in één keer vlekkeloos het water in duiken.

Lees ook: Foto: Monica Geuze draagt niks onder nieuw jasje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull)

Moïse verliest topje op weg het water in

De knappe actrice is met vrienden op vakantie en dat betekent vooral veel tijd doorbrengen aan het strand en op het water. En dat is natuurlijk helemaal geen verkeerde bezigheid. Alleen gaat het Moïse nog niet zo makkelijk af. Tijdens een van haar sprongen in het water verliest de aantrekkelijke dame zomaar haar topje. En dat is natuurlijk niet best. De verleidelijke actrice ligt onbedekt in het water. Zelf kan ze er gelukkig wel om lachen. Hopelijk heeft Moïse een tweede topje meegenomen, anders wordt het toch een beetje lastig.

Moïse Trustfull speelde in Goede Tijden Slechte Tijden

Mocht je bij jezelf te raden gaan waar je Moïse nu van kent: Je hebt haar misschien gezien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Moïse Trustfull heeft namelijk een tijdje in de langstlopende soapserie van Nederland gespeeld. In GTST speelde zij het personage Cella van Dam. Het was een terugkerende rol. En misschien had de knappe actrice niet meteen een hoofdrol te pakken, ze was in ieder geval wel weer een stukje dichter bij haar droom om het te maken op het witte doek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull)

Aan het water voelt Moïse zich het meest thuis

Moïse is echt een waterkindje. Ze zou het liefste de hele dag aan het strand zitten en heerlijk door het water lopen met haar blote voeten. Dat zit er natuurlijk niet bij, er moet ook af en toe gewerkt worden. Maar als de beeldschone actrice de tijd heeft, dan gaat ze graag richting het strand. Daar geniet ze van de warmte, het verkoelende water en de mooie omgeving. Aan het water voelt Moïse zich toch wel het meeste thuis. En geef haar eens ongelijk. Het is namelijk ook heel fijn om een lange dag op het strand door te brengen met vrienden. Momenteel geniet de actrice nog even van haar vakantie, maar als ze weer in Nederland is, dan staat het strand zeker op de agenda.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.