Foto: Monica Geuze draagt niks onder nieuw jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze heeft wel een hele aparte kledingstijl. Onder haar kleding lijkt ze namelijk helemaal niks meer te dragen. 

Het prachtige model Monica Geuze heeft een aantal nieuwe kledingstukken gekocht. En zoals je dat doet met nieuwe kleding, showt Monica die ook op haar Instagram account. De hele wereld moet weten wat voor goede smaak Monica in huis heeft. Alleen valt er wel iets op aan de kleding van Monica. Ze heeft er namelijk bijzonder weinig onder aan. Dat heeft het verleidelijke model toch helemaal niet nodig? Ook met onderkleding zouden de foto’s goed hebben gescoord op Instagram bij haar volgers. Maar Monica neemt het zekere voor het onzekere. Voor je het weet wordt je namelijk niet meer gezien als de meest verleidelijke dame van het internet. En als een groot deel van je carrière daarvan af hangt, dan zal je wel dat extra verleidelijke zetje moeten geven.

Lees ook: Foto: Monica Geuze verwijdert podcast na nieuws over vreemdgaan vriend Robbert

Monica deelt verrassend smaakvol en verleidelijk jasje met haar volgers

De foto die Monica naar haar Instagram uploadt is natuurlijk enorm verleidelijk. Dat valt niet te ontkennen. Wel is het wat aan de open kant voor de regels van Instagram. Maar dit wordt gelukkig goedgekeurd en daarom kan je ook zo mooi genieten van de wilde foto van Monica. Zou Monica ook zo naar afspraken gaan met de merken waar ze mee samenwerkt? Het is natuurlijk een semi-zakelijke look, maar ook veel te onthullend voor een gebruikelijke afspraak. Kan je het je al voorstellen dat iedere vrouw op de werkvloer zich kleedt als Monica doet op deze foto. Dan zou er van werken niks meer terecht komen. Niet dat iemand dat ook maar erg zou vinden.

Monica heeft meer nieuwe kleding die ze graag laat zien op de foto

Behalve haar semi-zakelijke en enorm onthullende outfit heeft Monica nog meer nieuwe kleding die ze graag deelt met haar volgers. Wat dacht je bijvoorbeeld van haar nieuwe jurkje? Monica ziet er iets beschaafder uit in het jurkje dan in haar colbert, maar laat je niks wijs maken. Monica kleedt zich juist zo braaf om de schok met de volgende outfit des te groter te maken. Want die is weer ouderwets aantrekkelijk. Natuurlijk is Monica in dit jurkje ook enorm aantrekkelijk, maar er is altijd wel een outfit die de kroon spant.

Monica laat lange benen zien in doorschijnend rokje

Monica laat in haar derde outfit van de dag wel heel erg veel van zichzelf zien. Zo schijnt haar nieuwe rokje een beetje door en kan je de vormen van haar benen helemaal naar boven volgen. Het lijkt wel een beetje of Monica helemaal niks aan heeft onder haar rokje. of dat echt zo is, of meer de fantasie die de bovenhand voert, zegt Monica er niet bij. Uiteraard is dit witte rokje enorm geschikt voor de tijd van het jaar. Hopelijk draagt Monica dit spannende rokje de komende maanden dus nog veel vaker. Dan hebben haar volgers weer iets moois om va te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...