Video: Model Rose Bertram kan haar voorgevel nauwelijks verbergen met mini-topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram heeft een nieuw filmpje online gezet en die is natuurlijk weer extreem genieten. De prachtige blondine maakt er een feestje van.

Met haar heerlijke lichaam laat Rose Bertram volgers extreem genieten

De prachtige blondine Rose Bertram heeft een nieuwe video online staan en haar volgers gaan helemaal los. Het knappe model weet wel hoe ze haar volgers optimaal moet laten genieten en zet dat talent dan ook in om ervoor te zorgen dat ze de mooiste plaatjes en filmpjes maakt voor haar volgers. Ook dit keer is dat geen uitzondering. De video van Rose Bertram laat zien hoe ze flaneert in een mini-topje. En dat topje is zo goed gevuld, dat je simpelweg alleen maar kan genieten. De inhoud van het topje van Rose Bertram is genoeg voor elke man om te gaan watertanden. Rose Bertram weet dan ook exact wat ze doet met dit heerlijke kiekje. De spannende dame verleidt al haar volgers met deze heerlijke video.

Lees ook: Video: Rose Bertram laat haar geweldige lijf zien in aan flarden gescheurd jurkje

Rose Bertram kan haar prachtige rondingen nauwelijks onder controle houden

De aantrekkelijke blondine kan haar prachtige rondingen nauwelijks onder controle houden op de heerlijke video. Ze bewegen heerlijk mee als Rose haar verleidelijke lijf beweegt. En het kledingstuk is zo klein, dat het een wonder is dat de prachtige vormen van Rose nog niet naar buiten zijn gekomen. Rose lijkt het allemaal wel best te vinden. Die is wel gewend om zo verleidelijk gekleed te gaan. En eerlijk is eerlijk, ze ziet er dan ook wel heel erg goed uit in dit pakje. Zo zou Rose elke dag we mogen verschijnen. De verleidelijke dame weet dan ook precies wat ze aan moet trekken om ervoor te zorgen dat ze er op haar best uit ziet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram doet verleidelijk aan strand

De knappe dame houdt klaarblijkelijk enorm veel van strand en zon. Logisch ook wel, want daar heb je ook veel de kans om verleidelijke kleine pakjes aan te trekken. Rose ziet er dan ook gauw extreem verleidelijk uit wanneer ze weer een keer op het strand een mooie foto of video maakt. Gelukkig is Rose de moeilijkste niet en deelt ze die heerlijke beelden dan gewoon met haar volgers om ervan te kunnen genieten. Rose weet met haar video’s exact wat ze doet. Ze zorgt ervoor dat de mannen van Nederland het op deze warme dagen nog even een extra stukje warm krijgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram verschijnt graag in zwemkleding

Als je snel door de feed van Rose Bertram gaat op Instagram, dan lijkt het net alsof de knappe blondine al haar tijd doorbrengt op het strand in verleidelijke zwemkleding. Natuurlijk is dat niet zo, maar het levert vaak wel de beste foto’s op en dus doet Rose haar uiterste best om elke keer dat ze op het strand is, genoeg foto’s en video’s te schieten om haar fans een lange tijd te kunnen vermaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.