Video: Rose Bertram laat haar geweldige lijf zien in aan flarden gescheurd jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Rose Bertram een spectaculair figuur heeft is onderhand bekend, maar deze keer krijgen we echt alle details te zien! 

Rose Bertram verdient natuurlijk haar brood met haar prachtige koppie en heerlijke lijf. Dan kan het ook niet anders dan beeldschoon zijn, toch? Nou, Rose is kennelijk vastbesloten om het nog een keer te bewijzen. En dat weet ze met dit onthullende jurkje zéker te doen. Wij durven te garanderen dat je na dit overheerlijke filmpje er echt geen seconde meer aan zal twijfelen dat Rose één van de knapste vrouwen van ons kikkerlandje is!

Rose Bertram pronkt met overheerlijk figuur in niets verhullend jurkje

Als influencer plaatst Rose Bertram wel vaker intieme plaatjes. Hoe kan het ook anders? Je moet natuurlijk mee in de trends van het moment en op social media is dat overduidelijk hoe minder kleding, hoe beter. En als je er uit ziet als Rose is het ook logisch dat je daar helemaal geen moeite mee hebt. Waarom zo’n fantastisch figuur verborgen houden, toch? En wij zijn het helemaal met haar eens. Want als je de bloedhete resultaten gezien hebt kan je alleen maar zeggen: kom maar door met meer! Rose pronkte namelijk recent met haar overheerlijke figuur in een jurkje waar je U tegen zegt. Uit dankbaarheid dan, want het dunne stofje laat echt niets aan de verbeelding over! Al is dat natuurlijk ook al moeilijk met zo weinig stof. Het jurkje is namelijk helemaal aan flarden gescheurd en laat daarbij wel héél veel van Rose haar lijf zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

De knellende rondingen van Rose Bertram

Zeg namelijk gerust maar alles! Je kan zo bij Rose naar binnenkijken. Het enige wat haar royale boezem namelijk nog een beetje bedekt zijn twee piepkleine driehoekjes. En daar lijkt het echt een wedstrijdje te zijn geweest wat de minste hoeveelheid stof is, want het topje staat echt op springen! Haar knellende rondingen barsten bijna uit het het pikante topje en daar hebben we alle begrip voor. De twee hoekjes stof staan er namelijk alleen voor. Zowel onder als boven haar assets is het jurkje strategisch gescheurd en pas weer halverwege haar buik krijgt het jurkje weer een voorkant. En dat stroomt dan al snel door in een werkelijk loeistrak rokje! Wij hadden het bijna niet voor mogelijk gedacht, maar haar bedekte achterwerk steelt misschien nog wel de show. En dat ook voor hele goede reden!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram zwaait verleidelijk met haar heupen in intiem filmpje

Het is namelijk toch echt de pose van Rose Bertram die al je ogen trekt. Dat de bloedhete blondine een internationaal bekend model is is namelijk meteen duidelijk! Met zwoele blik en draaiende heupen loopt Rose verleidelijk naar de camera toe. Werkelijk, hoe enkel een loopje al zoveel pikante energie weet over te brengen snappen wij ook niet. Zeker als ze aan het einde ook nog even goed met haar heupen zwaait lopen wij flink warm! En natuurlijk al helemaal omdat ze ook nog eens dat niets verhullende jurkje draagt! Haar fans lijken er allemaal net zo over te denken. Zo barsten de comments van de verliefde emoji’s en smeekt menig man op een enkele kans op een date. Jammer maar helaas is de blonde schoonheid gelukkig getrouwd, maar na het zien van dit filmpje snappen wij volledig dat een van haar vele aanbidders wordt. Wij in ieder geval wel!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.