Home Nieuws Video: Miljuschka Witzenhausen stuurt per ongeluk ongewenst appje

Video: Miljuschka Witzenhausen stuurt per ongeluk ongewenst appje

Miljuschka Witzenhausen was onlangs te gast bij 538. Hier deed ze een schokkende onthulling over een ongewenst appje..

Dat Miljuschka Witzenhausen ontzettend handig is met ingrediënten en gerechten, weet inmiddels iedereen. Ze is niet voor niets één van de meest populaire televisiekoks. Alleen op het vlak van apparatuur en haar digitale vaardigheden, heeft Miljuschka nog een hoop te leren. Dat blijkt weer opnieuw na deze schokkende onthulling die ze live op de radio doet over een ongewenst appje..

Miljuschka Witzenhausen stuurt gênant appje in groepsapp

Onlangs was Miljuschka Witzenhausen te gast bij Radio 538. Hier deed de tv-kok een uiterst schokkende onthulling over zichzelf die flink aan het blunderen was. Met een dramatisch gevolg. De brunette biecht op dat ze iedereen die ze aardig vond, haar kookboek cadeau wilde doen. Hiervoor had ze een lijst gemaakt van 212 mensen, een hoop dus. Miljuschka dacht een handige functie te hebben gevonden waardoor ze al die 212 mensen in één keer hetzelfde appje kon sturen. Maar niets bleek minder waar, in plaats van dat ze al die mensen een appje stuurde, gooide ze iedereen in een groepsapp. Gênant genoeg al dus. “Ik zakte echt door de grond“. In totale paniek besloot Miljuschka nog meer handelingen te ondernemen. De brunette verwijderde zichzelf als beheerder van de groep in de hoop dat de groep hiermee weg zou gaan. Maar in plaats daarvan had ze het alleen nog maar erger gemaakt, en had ze zelf ook geen zeggenschap meer over de groep. In terugkerende paniek legt ze het verhaal uit op Radio 538..

Lees ook: Video: Balende Miljuschka Witzenhausen floept eruit in sportschool

Miljuschka Witzenhausen uit de kleren in realistische video

Dat Miljuschka Witzenhausen helemaal in de ban van ‘body positivity‘ is, mag duidelijk zijn. De brunette laat regelmatig haar zien met vrij weinig kleding en houdt er dan ook van om zo te poseren. Ze is nou eenmaal trots op haar eigen . Zo ook nu weer, waar de televisiekok een uiterst opvallende video deelt omtrent haar . In het begin van de video zien we Miljuschka bijna zonder kleding aan. Hierna laat ze allemaal lichaamsdelen van haar zien, en beweegt ze het vet goed op en neer. De bedoeling van deze video is natuurlijk dat iedereen zich goed moet voelen in zijn/haar . Net als Miljuschka zelf. Ze benadrukt dat als je dat vet en vetrollen op je buik hebt, dan ben je gewoon een mens. Miljuschka wilt laten zien dat dat volkomen menselijk is en dat ze het het liefst zo echt mogelijk houdt; “Let’s keep it real“. Want volgens Miljuschka is elk mooi op zijn eigen manier. De brunette is een groot voorbeeld voor mensen die onzeker zijn over hun , en daar is ze zichzelf ook zeker bewust van.

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen shockeert honderden met veel te strak pakje

Mobiele versie afsluiten