Video: Balende Miljuschka Witzenhausen floept eruit in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen gaat sinds kort weer naar de sportschool, maar deze keer baalt ze er flink van dat ze eruit is gefloept. Oeps!

Miljuschka Witzenhausen gaat weer sporten

In haar Instagram verhaal deelt Miljuschka Witzenhausen dat ze weer voor het eerst gaat sporten. Ze heeft dit eerder regelmatig gedaan, maar het is voor haar nu weer de eerste keer sinds weken. Ze deelt een heel herkenbaar probleem. Namelijk, dat als je lekker in de sportschool bezig bent voor een tijd, dat je er helemaal inzit en ook graag weer wilt sporten de volgende keer. Als je een tijdje niet naar de sportschool bent geweest, of in Miljuschka’s woorden: “Als je eruit bent gefloept”, is dat wel anders. Dan kost het heel veel moeite om die motivatie weer te vinden om te gaan sporten. Iedereen die zelf naar de sportschool gaat kan zich hier wel in vinden.

 

Miljuschka Witzenhausen wordt vergeleken met Italiaanse actrice Sophia Loren

In een recente foto op de social media van Miljuschka Witzenhausen staat ze helemaal opgetut met een bord pasta in haar handen. Terwijl ze een hap probeert te nemen van de pasta, kijkt ze verleidelijk in de camera. Het bijschrift van het kiekje bewijst haar liefde voor pasta. Het is een prachtige foto en krijgt dan ook veel aandacht. Momenteel staat de teller al op een grote 7,500 likes! De presentatrice en televisie chef krijgt een hele boel complimenten. Het valt ook op dat haar fans haar nét vinden lijken op de Italiaanse actrice Sophia Loren. Wij snappen het wel! Het gaat dan wel om de jongere jaren van de actrice. Op het moment is zij namelijk al 87 en dat willen we Miljuschka niet aan doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen blijft in de Italiaanse sferen

Terwijl Miljuschka Witzenhausen misschien onbewust vergeleken wordt met een prachtige Italiaanse actrice, plaatst ze ook recentelijk een foto van één van haar heerlijk-uitziende gerechten. Ze doet een kleine ’throwback’, zoals dat heet. Ze blikt terug op het recept van Italiaanse maritozzi en het water loopt haar direct in de mond. Als tekst schrijft ze bij de foto: “Dit zoete, goudgele Italiaanse roombroodje is echt té lekker!”. Het is dus wel duidelijk dat Miljuschka helemaal gek is op Italiaans eten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen leert ons over nieuwe vruchten

We zien regelmatig foto’s voorbij komen van het heerlijke eten van Miljuschka op haar Instagram. Dat is ook niet zo gek voor een televisie chef en voedselexpert natuurlijk. Onlangs plaatste ze een foto van een cake die ze had gemaakt met een wel heel aparte vrucht. Het heet een kweepeer en is verwant aan zowel de appel als de peer. Rond de herfst is deze vrucht helemaal in zijn element. Het is dan ook een perfecte fruitsoort om een lekkere herfstcake mee te bakken. Miljuschka heeft daarvoor dus zeker haar kans gepakt en deelt het recept van deze bijzondere snack op haar eigen website. Check ‘m snel en smullen maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!