Foto: Miljuschka Witzenhausen shockeert honderden met veel te strak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen laat haar volgers schrikken met haar enthousiasme voor kerst in een wel heel strak pakje!

Miljuschka Witzenhausen viert vroeg Kerst

Presentatrice en tv-kok Miljuschka Witzenhausen post geregeld Instagram stories, maar deze keer liet ze haar volgers wel heel erg schrikken met een plotselinge foto van zichzelf in een kerstpakje. Het pakje blijkt erg strak. Alle rondingen zijn zichtbaar en je kunt zo het pakje inkijken van bovenaf. Voorafgaande aan de kerstfoto, plaatste ze eerst een foto van zichzelf met een gekke bek. Ze heeft een drukke dag voor de boeg en daar heeft ze duidelijk niet zo’n zin in.

Miljuschka Witzenhausen duikt in de dozen

Samen met Wehkamp heeft Miljuschka een kleding collectie uitgebracht. In het promotiefilmpje dat ze daarover post op haar Instagram feed maakt ze een grappige aankondiging. In de video is ze bezig met het organiseren van alle bestellingen die ze al gehad heeft en is ze hard opzoek naar een product tussen tientallen dozen die, uiteindelijk, volledig over haar heen vallen. Een beetje zelfspot moet kunnen toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Tv-kok Miljuschka gaat uit de kleren

In de media en op haar Instagram is Miljuschka niet bang om zichzelf te laten zien. Ze staat er dan ook bekend om dat ze geen rondjes draait om haar ‘imperfecte’ lichaam. Op één van haar Instagram posts laat ze ronduit en zonder schaamte haar lichaam zien in een bijpassend setje. De boodschap? Iedereen die last heeft van dingen zoals vetrollen, hangende bovenarmen (kippenvleugeltjes), dikke knieën en/of striae is ook gewoon een mens!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Verleidelijke Miljushka niet te stoppen

Nog geen dag na haar vorige niets verhullende posts plaatst ze nog meer spannende foto’s op haar Instagram. De ene nog verleidelijker dan de andere. Deze keer heeft het setje ook nog minder stof dan eerst. Tijdens het schieten van kiekjes flirt ze flink met de camera. De foto’s laten weinig aan de verbeelding over, wat in het geval van Miljushka zeker niet erg is. De meest uitdagende en verleidelijke blikken zijn op de plaatjes terug te zien. De post is onderdeel van een advertentiecampagne voor het betreffende setje. Wat ons betreft mag Miljuschka vaker aan dit soort campagnes meewerken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Zomerse kiekjes laten Miljuschka helemaal zien

“Het einde van de zomer is in zicht” luidt het bijschrift onder de post van Miljuschka. Dat klinkt natuurlijk vrij treurig. Het einde van zon, zee en strand lijkt er toch echt weer aan te komen. Maar gelukkig laat Miljuschka ons niet in de kou staan. Voordat het zover is, laat ze ons namelijk nog één keer genieten. Miljuschka heeft namelijk een fotoshoot gedaan aan het water. De foto’s lijken gemaakt door een professionele fotograaf en Miljuschka lijkt haast een professioneel model. De foto’s in badkleding laten alles goed zien en met haar lichaam is dat geen straf om naar te kijken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.