Video: Miljuschka Witzenhausen showt zich van top tot teen in zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen is ongelooflijk heet. Daarom moet de knappe brunette even afkoelen in een zwembad. 

Ondanks dat Miljuschka Witzenhausen wel gewend is aan een beetje hitte, ze staat immers vaak genoeg in de warme keuken, zijn de zomerse temperaturen toch iets te veel voor deze knappe dame. Daarom besluit Miljuschka om de verkoeling op te zoeken en dat doet ze door even heerlijk het zwembad in te duiken. Natuurlijk moeten haar volgers ook kunnen meegenieten van dit mooie schouwspel en dus besluit Miljuschka om er een video van te maken en deze even te delen op haar Instagram. Op die manier kan iedereen genieten van Miljuschka haar ontspannen dagje in het water.

Lees ook: Video: Miljuschka Witzenhausen heeft zweet op spannende plekken

Miljuschka geniet van verkoelend water

In haar prachtige gele duikt Miljuschka het water in. En daar laat de verleidelijker brunette zich natuurlijk even van top tot teen zien. In een uitdagende video geeft Miljuschka zich helemaal. En daar wordt de temperatuur nou niet bepaald kouder van. Die stijgt alleen maar van dit soort video’s van Miljuschka. De knappe brunette maakt dat niet zoveel uit. Zij heeft in haar zwembad in ieder geval genoeg afkoeling gevonden. En dat is wat telt voor de prachtige chef. Ze is in het verkoelende water duidelijk aan het genieten. Het liefste zou Miljuschka elke dag in het zwembad liggen, maar dat gaat helaas niet.
Miljuschka onthult zomerse look met spontane foto

Maar Miljuschka kan natuurlijk niet de hele zomer rondlopen in alleen maar een stukje gele stof. Daar moet nog wel iets meer bij. Dus heeft Miljuschka haar zomerse outfits uitgezocht en klaargelegd. Een van die outfits deelt ze op Instagram. Daar laat in ze een heel spontaan filmpje, of eigenlijk meer een korte verzameling foto’s, zien wat haar nieuwste zomerse pakje is. En dat ziet er wel erg leuk uit. Miljuschka is nog aardig lenig op het beeld, want ze weet haar been ver de lucht in te schoppen. Je moet dus uitkijken dat je geen verkeerde opmerkingen maakt over haar zomerse kleding, anders weet dat hoog schoppende been je te vinden.
Miljuschka straalt in een pakje dat vrolijk en zomers is

Behalve lekker eten maken en verschijnen op televisie, is Miljuschka onder fotografen ook nog eens zeer geliefd. En daardoor moet ze vaak op komen draven naar verschillende fotoshoots. Dat vindt Miljuschka helemaal niet erg. Die vindt het heerlijk om de meest uiteenlopende kleding te proberen en even in het middelpunt van de aandacht te mogen staan. Op een recente fotoshoot mocht Miljuschka een heerlijk zomers jurkje aan. Met alles kleuren op de foto lijkt het net een of ander schilderij. Miljuschka valt, zelfs in de zee aan kleuren, natuurlijk meteen op. De prachtige brunette weet precies hoe ze de aandacht moet trekken. Waarschijnlijk zal Miljuschka de komende maanden nog wel meer van dit soort leuke shoots delen op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...