Video: Miljuschka Witzenhausen krijgt het bloedheet van barbecuende mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor Miljuschka Witzenhausen is de zomer heet begonnen. Zomaar stonder er twee half ontblote mannen in Miljuschka haar tuin. Gelukkig weet Miljuschka wel raad met wat stoere mannen en stapt ze er zonder twijfel op af.

Miljuschka Witzenhausen is natuurlijk dé tv-kokkin waar iedere man stiekem verliefd op is. Zo verleidt de brunette iedereen met haar bruine lokken en stralende lach. Daarnaast kan Miljuschka ook nog eens ontzettend goed koken. Wat wil een man nog meer?  Toch waren het dit keer niet de mannen die bezweken, maar niemand minder dan Miljuschka zelf.

Miljuschka staat in vuur en vlam van mannen

De kokkin deelt op haar Instagram een nieuw, en erg spannend, filmpje. Allereerst zien we twee mannen staan zonder shirt. Beide zijn enorm gespierd en wrijven zichzelf ook nog eens in met een of andere olie. Ze hebben dan ook geen shirt aan. Het zonnetje schijnt en ze staan buiten. Vervolgens komt Miljuschka Witzenhausen aanlopen en haar mond valt letterlijk open van de situatie. Het is niet elke dag dat twee half ontblote mannen in je tuin staan. Miljuschka krijgt het er enorm warm van en probeert op een verleidelijke manier naar de mannen toe te lopen. Deze staan ook nog eens te barbecueën en wenken dat de knappe Miljuschka moet komen. Dan draait de muziek ineens volledig om want Miljuschka stopt zo een hap eten in haar mond. Op zijn zachts gezegd doet ze dit heel oncharmant en de mannen zijn gelijk afgeknapt. Helaas geen twee mannen voor Miljuschka als avondeten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen bedekt lijf met blaadje sla

Miljuschka maakt promo voor nieuw magazine

Het filmpje trekt veel aandacht. Allemaal ontblote mannen, een iets te vrolijke Miljuschka Witzenhausen én lekker eten. Maar zou Miljuschka ook zo’n filmpje hebben gemaakt als het geen stiekem doel had? In dit geval heeft de video zeker een doel want Miljuschka is iedereen alvast aan het opwarmen voor haar nieuwe zomermagazine. Om de aandacht te trekken besloot Miljuschka dus groots uit te pakken, en dat is gelukt. Bij de video schrijft Miljuschka: Too Hot To Handle. Duidend op gelijknamig televisieprogramma en natuurlijk het lekkere vlees op de BBQ. De knappe Miljuschka laat weten dat iedereen nu weet wat ze moeten doen voor de lekkerste BBQ recepten deze zomer; haar magazine kopen. De bestelling plaatsen kan nog tot 20 juni en anders is het pech. Miljuschka laat enkel het aantal magazines drukken die bestelt worden.

Miljuschka gaat voor Mexicaans tintje

Naast het filmpje met de ontblote mannen deelde Miljuschka Witzenhausen eerder ook al een erg mooi filmpje waarin ze zelf de hoofdrol speelde. Hierin zagen we de behind the scenes beelden van de fotoshoot voor het magazine. Nu deelt Miljuschka ook eindelijk wat voor soort lekkere gerechten er in het boek staan. Miljuschka staat op heel veel van de plaatjes en ze ziet er prachtig uit met alle vrolijke kleuren. Dit past ook helemaal in het thema want er komen allerlei kleurrijke Mexicaanse recepten in het magazine!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!