Foto: Miljuschka Witzenhausen bedekt lijf met blaadje sla

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen deelde onlangs wel heel opvallende foto’s. De presentatrice gaat helemaal uit de kleren.

Miljuschka Witzenhausen is lekker bezig! Via Instagram houdt ze haar volgers dagelijks op de hoogte van het lekkerste en meest gezonde eten. Ook is onze tv-kok ook zeker niet vies van wat pikante kiekjes. We zien Miljuschka vaak poseren met vrij weinig kleding, of in pikante outfits. Zo ook nu weer, waar haar lichaam bedekt is met slechts een beetje sla. Zou Miljuschka dit voor de lol doen, of zit er iets achter deze mega-stunt? In ieder geval zijn deze foto’s voor de mannelijke volgers van de tv-kok helemaal niet verkeerd. Alles voor een beetje publiciteit.

Miljuschka Witzenhausen gaat helemaal uit de kleren

Onlangs deelde Miljuschka een wel heel opvallende en pikante video. Deze video is niet bestemd voor kinderen, en is dan ook vrij expliciet. Deze video is namelijk als promotie voor het nieuwe magazine van Miljuschka zelf; Het Miljuschka Zomermagazine. En voor een promo gaat de brunette ver, zo ook nu weer. Ze gaat namelijk helemaal uit de kleren, voor een fotoshoot en promotievideo. Ze bedekt de expliciete delen van haar lichaam met sla, en neemt zo de video op. Miljuschka ligt dus helemaal zonder kleding op een berg sla, je moet het maar willen. Dat de presentatrice niet vies is van een expliciete en pikante fotoshoot, mag duidelijk zijn. Miljuschka verwent haar volgers regelmatig met dit soort sappige kiekjes. Dus haar volgers hebben op dat gebied niks te klagen! Met ruim 9 ton volgers werken deze pikante foto’s blijkbaar wel goed voor een beetje publiciteit. Nou, een beetje, Miljuschka zit dus al bijna op de miljoen volgers. Komt dit volgers aantal door die regelmatig pikante foto’s? Als het werkt, dan werkt het.

Lees ook: Video: Miljuschka Witzenhausen speelt met skippyballen achter de schermen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen flink aan het bewegen

Onlangs deelde Miljuschka Witzenhausen een wel heel komische video via Instagram. Hierin was te zien hoe ze flink aan het sporten was! Maar niets bleek minder waar, want Miljuschka was ondertussen gewoon nog lekker vet en ongezond aan het eten. Via deze manier liet de presentatrice zien dat zij gewoon lekker blijft door eten, en dat ze zich niks aantrekt van negatieve reacties. Miljuschka noemt de video; ‘Mijn goede voornemens voor dit jaar’. Een zak chips op de hometrainer, bij elke push up een hapje van een gebakje, noem het maar op. Voor Miljuschka is niks te gek! “Mijn motivatie om te sporten – ook als ik geen zin heb? Dat ik altijd kan blijven snacken….“. Miljuschka wilt dus duidelijk maken dat er helemaal niks mis is met lekker snacken, en dat zij dat zelf ook doet. Via haar magazine presenteert Miljuschka ook altijd de lekkerste snacks en voedingswaren, dus dat Miljuschka erg van snacken houdt mag überhaupt al geen verrassing meer zijn. Zelf blijkt Miljuschka toch nog steeds altijd het meest lekkere snackje te zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Buitenkansje: 33 keer je inzet als Max Verstappen GP van Oostenrijk wint

Na een ietwat teleurstellend resultaat op Silverstone zint Max Verstappen op wraak tijdens de thuiswedstrijd van zijn ploeg Red Bull Racing. Bij BetCity wordt je vertrouwen in de Nederlandse wereldkampioen dit weekend royaal beloond! Nieuwe spelers krijgen zelfs een speciaal buitenkansje als ze zich nu aanmelden...

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!