Foto: Miljuschka Witzenhausen bedekt lijf met blaadje sla

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen deelde onlangs wel heel opvallende foto’s. De presentatrice gaat helemaal uit de kleren.

Miljuschka Witzenhausen is lekker bezig! Via Instagram houdt ze haar volgers dagelijks op de hoogte van het lekkerste en meest gezonde eten. Ook is onze tv-kok ook zeker niet vies van wat kiekjes. We zien Miljuschka vaak poseren met vrij weinig kleding, of in outfits. Zo ook nu weer, waar haar bedekt is met slechts een beetje sla. Zou Miljuschka dit voor de lol doen, of zit er iets achter deze mega-stunt? In ieder geval zijn deze foto’s voor de mannelijke volgers van de tv-kok helemaal niet verkeerd. Alles voor een beetje publiciteit.

Miljuschka Witzenhausen gaat helemaal uit de kleren

Onlangs deelde Miljuschka een wel heel opvallende en video. Deze video is niet bestemd voor kinderen, en is dan ook vrij expliciet. Deze video is namelijk als promotie voor het nieuwe magazine van Miljuschka zelf; Het Miljuschka Zomermagazine. En voor een promo gaat de brunette ver, zo ook nu weer. Ze gaat namelijk helemaal uit de kleren, voor een fotoshoot en promotievideo. Ze bedekt de expliciete delen van haar met sla, en neemt zo de video op. Miljuschka ligt dus helemaal zonder kleding op een berg sla, je moet het maar willen. Dat de presentatrice niet vies is van een expliciete en fotoshoot, mag duidelijk zijn. Miljuschka verwent haar volgers regelmatig met dit soort sappige kiekjes. Dus haar volgers hebben op dat gebied niks te klagen! Met ruim 9 ton volgers werken deze foto’s blijkbaar wel goed voor een beetje publiciteit. Nou, een beetje, Miljuschka zit dus al bijna op de miljoen volgers. Komt dit volgers aantal door die regelmatig foto’s? Als het werkt, dan werkt het.

Lees ook: Video: Miljuschka Witzenhausen speelt met skippyballen achter de schermen

Miljuschka Witzenhausen flink aan het bewegen

Onlangs deelde Miljuschka Witzenhausen een wel heel komische video via Instagram. Hierin was te zien hoe ze flink aan het sporten was! Maar niets bleek minder waar, want Miljuschka was ondertussen gewoon nog lekker vet en ongezond aan het eten. Via deze manier liet de presentatrice zien dat zij gewoon lekker blijft door eten, en dat ze zich niks aantrekt van negatieve reacties. Miljuschka noemt de video; ‘Mijn goede voornemens voor dit jaar’. Een zak chips op de hometrainer, bij elke push up een hapje van een gebakje, noem het maar op. Voor Miljuschka is niks te gek! “Mijn motivatie om te sporten – ook als ik geen zin heb? Dat ik altijd kan blijven snacken….“. Miljuschka wilt dus duidelijk maken dat er helemaal niks mis is met lekker snacken, en dat zij dat zelf ook doet. Via haar magazine presenteert Miljuschka ook altijd de lekkerste snacks en voedingswaren, dus dat Miljuschka erg van snacken houdt mag überhaupt al geen verrassing meer zijn. Zelf blijkt Miljuschka toch nog steeds altijd het meest lekkere snackje te zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!