Video: Miljuschka laat enorme meloen zien in doorschijnend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige brunette Miljuschka Witzenhausen heeft wat nieuwe video’s geplaatst waar ze haar meloenen vol in beeld brengt.

De knappe Miljuschka laat spannend filmpje zien

Met haar aantrekkelijke zorgt Miljuschka Witzenhausen er altijd voor dat ze de meest leuke content online weet te zetten. Van het presenteren van een van haar nieuwste bikini’s tot het delen van tips over self love en lekkere recepten, Miljuschka helpt haar volgers graag. En natuurlijk draagt ze in al haar filmpjes en foto’s de meest uitdagende outfits om ervoor te zorgen dat haar volgers iets te genieten hebben. Kijk maar naar deze videoreeks van de prachtige tv-chef. Daarin geeft ze namelijk zichzelf even prijs met haar heerlijke meloenen.

Lees ook: Half ontklede Miljuschka Witzenhausen krijgt bakken kritiek vanwege deze foto

Miljuschka Witzenhausen slaat even op grote meloenen

De prachtige brunette geeft haar volgers ook graag praktische tips mee die ze toe kunnen passen in hun leven. En de nieuwste tips van Miljuschka gaan over haar enorme meloenen. Want hoe kun je nou zien dat die helemaal rijp zijn? Nou, dat doe je door er eventjes een paar goede tikken op te geven en te luisteren. Kijk maar hoe Miljuschka dat zelf aanpakt in haar spontane video. De knappe brunette houdt zich in het filmpje hieronder absoluut niet in.

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen laat haar lijf volledig zien in

Miljuschka geeft meer tips in doorschijnend pakje

De aantrekkelijke brunette heeft nog wel meer tips voor mensen die graag een grote meloen in huis halen. Maar die tips geeft ze natuurlijk wel in een van haar meest uitdagende pakjes van de afgelopen tijd. In dit pakje kan je namelijk ook nog Miljuschka haar eigen meloenen zien en niet alleen maar de meloenen die ze gekocht heeft. Hopelijk hebben Miljuschka haar eigen meloenen geen vlekjes erop, zoals de meloen die ze gekocht heeft.

 Miljuschka maakt opmerkingen over het gewicht van haar meloenen

Als laatste zegt Miljuschka nog even iets over het gewicht van haar meloenen. Want blijkbaar is een zware meloen precies waar je voor moet gaan. En of dat alleen voor het fruit geldt is natuurlijk de vraag. Want Miljuschka mag er met haar eigen meloenen ook wel flink zijn. En natuurlijk weet de knappe brunette dat ook als de beste. Daarom vermaakt ze haar volgers ook zo vaak met van die leuke foto’s en video’s waar ze hele spannende pakjes in heeft aangetrokken.
Miljuschka zoekt een lekker stukje fruit om van te snoepen

De verleidelijke brunette houdt enorm van fruit. Dat kan je wel zien aan haar leuke foto’s en video’s. En natuurlijk doet de prachtige tv-chef haar uiterste best om ervoor te zorgen dat ze de meest spannende poses met fruit aanneemt. haar volgers worden dan helemaal wild van die suggestieve foto’s. Op haar kiekjes zoekt Miljuschka naar het lekkerste stukje fruit om op te kunnen peuzelen. Als dat de gedachtes van haar mannelijke volgers niet op hol doet slaan, dan werkt niks meer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!