Video: Mikky Kiemeney kan niet meer lopen na ontmoeting met knappe vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een zware dag voor Mikky Kiemeney. De blondine heeft een zo intens afspraakje gehad met een vriendin dat ze niet meer instaat is om te lopen…

Mikky Kiemeney heeft het zwaar na afspraakje

De meeste mensen denken dat het alleen Frenkie de Jong is die de hele dag aan het sporten en trainen is voor zijn voetbalcarrière. Maar de vriendin van Frenkie, Mikky Kiemeney, kan er ook flink wat van. Zo heeft de blondine een heel goed en dat krijg je natuurlijk niet zomaar. Misschien wordt Mikky wel extra gemotiveerd door haar sportieve vriend om zelf ook vaker een work-out te doen. Daarnaast is het natuurlijk Mikky haar werk om er goed uit te zien en dit vast te leggen op camera en haar Instagram. Mikky zorgt ervoor dat haar volgers altijd kunnen genieten van haar goed afgetrainde . Daarom was Mikky Kiemeney nu waarschijnlijk ook gaan trainen met een vriendin.

Een pittige oefening voor Mikky Kiemeney en vriendin

Op de video zijn Mikky en Maria te zien terwijl ze op de grond liggen te sporten. De dames moeten een bal van de ene kant naar de andere kant bewegen, wat ontzettend zwaar is voor je buikspieren. Gelukkig heeft Mikky die wel, maar het blijft een pittige oefening. Mikky heeft haar haren vastgebonden die wild heen en weer gaan en je kan zien dat ze het moeilijk heeft. De twee dames worden getraind door een personal trainer en Mikky is er helemaal kapot van. Bij de video schrijft ze dan ook dat het een erg slecht idee was om samen te gaan sporten, want ze kan niet meer lopen. Dat betekent dat Frenkie zijn vriendin naar bed moet tillen.

Mikky Kiemeney deelt wit outfitje op geheime foto

Als mode-influencer is Mikky Kiemeney de hele dag druk met wat ze aan moet doen. Waarschijnlijk staat de blondine in de ochtend uren voor haar kast te bedenken wat het mooiste staat op een foto. Daarnaast wil Mikky haar eigen kledingmerk natuurlijk ook een beetje blijven promoten. Dit keer heeft Mikky gekozen voor een erg witte outfit. Het is natuurlijk wel wat warmer in Barcelona, maar ook daar is het gewoon hartje winter. Daarom heeft Mikky een dikke sjaal aangetrokken die bruin met wit is, en nog een beetje voor een kleurenvariatie zorgt. De rest van Mikky haar outfit is gewoon wit met wit. Al staat het Mikky erg goed door haar gebruinde huid en blonde haar. Ze heeft de foto snel even genomen onderweg en probeerde dat te doen zonder te veel aandacht te trekken.

Mikky Kiemeny witte outfit in lift

Lees ook: Foto: Verleidelijke Mikky Kiemeney zet Frenkie de Jong flink aan het werk

Mikky Kiemeney beleeft wilde avonden in Barcelona

Veel mensen zijn jaloers op het bijzondere leven van Mikky Kiemeney. Als vriendin van Frenkie de Jong en als mode-influencer mag de blondine de leukste dingen doen en beleeft ze bijzondere avonturen. Zo is ook te zien op onderstaande fotoreeks van Mikky. Zo staan er een paar foto’s van Mikky met vriendinnen in de club. Blijkbaar houdt de blondine dus wel van een feestje in Barcelona. Ook deelt Mikky veel foto’s met haar honden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!