Foto: Verleidelijke Mikky Kiemeney zet Frenkie de Jong flink aan het werk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Blondine Mikky Kiemeney en voetballer Frenkie de Jong zijn weer in Barcelona, maar Frenkie wordt flink aan het werk gezet door zijn verloofde…

Mooie Mikky Kiemeney zoekt zelf de spotlights

FC Barcelona-voetballer Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney zijn sinds de start van het jaar weer thuis in Barcelona. Ze vierden de kerst in de sneeuw in de bergen en hebben nu het zonnetje van Spanje weer op hun bol staan. We zijn gewend om van Mikky regelmatig mooie foto’s te zien op haar sociale media. Daar houdt ze zich dan ook strak aan vast. Ze blijft geweldige foto’s plaatsen waar wij en haar fans en volgers maar geen genoeg van kunnen krijgen. Onlangs plaatste ze weer een aantal foto’s van zichzelf… maar wie maakt toch telkens al die kiekjes van de prachtige blondine? Juist, dat doet Frenkie! Hun leventje samen in Barcelona ziet eruit alsof het vol plezier en geluk is, maar toch wordt Frenkie elke keer weer aan het werk gezet. Wij snappen het wel, want de foto’s die hij maakt zijn om van te kwijlen! Wat heeft hij toch een geluk met zo’n prachtige en fotogenieke vriendin. In de meest recente foto die Frenkie van Mikky maakte, draagt ze een heerlijk outfitje. Het is een broekpak met streepjes en daar overheen draagt ze een oversized blazer. Om de look af te maken heeft ze een klein, zwart handtasje gepakt en draagt ze nette zwarte schoentjes.
Mikky Kiemeney kruipt dicht tegen hele bekende vriendin aan

Frenkie de Jong is, als voetballer bij FC Barcelona, wereldwijd bekend geworden. Daar lift Mikky natuurlijk ook op mee. Ze hebben al acht jaar lang een relatie en zijn daar heel open over. Aangezien Mikky een prachtige vrouw is, heeft zij intussen ook al een beetje een fanbase voor zichzelf opgebouwd. Wanneer je zelf bekend bent, kom je steeds meer in aanraking met andere bekende mensen. Mikky ervaart dat ook zo. Onlangs besloot ze om naar Nederland te komen voor één van de bekendste muziekevenementen van het land. In Rotterdam Ahoy waren namelijk, tot 27 januari, shows van Vrienden van Amstel Live 2023. Mikky wilde daarbij zijn en stapte het vliegtuig op. Er zijn talloze artiesten die optreden tijdens het grote feest. Zo heb je bijvoorbeeld S10, Kraantje Pappie, Miss Montreal, maar ook Maan de Steenwinkel stond op het podium. Mikky en Maan blijken goede vriendinnen te zijn en gaan samen gezellig op de foto. Dat kiekje verschijnt vervolgens op de Instagram van Mikky. De twee blondines zijn dicht tegen elkaar aangekropen en lachen lief naar de camera. Wat een heerlijk aanzicht zeg; niet één prachtige vrouw, maar twee geweldig mooie dames! Ook in de reacties gaan mensen los. Maan reageert zelf met: “MOUSIEEEE”. Dat zal dan wel een koosnaampje zijn voor Mikky, want de voetbalvrouw heeft ook een muisje in haar bijschrift gezet. Waarschijnlijk is het een afleiding van Mickey Mouse.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..