Video: Met handdoekje bedekte Marijn Kuipers laat zich volledig ontharen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Marijn Kuipers laat zich eventjes professioneel ontharen. Daarvoor moest ze wel haar kleren uittrekken. 

Marijn Kuipers deelt alles met volgers

De knappe presentatrice van RUMAG deelt graag alles met haar volgers. Hoe gek het ook is, Marijn plaatst het met alle liefde op haar Instagram, zodat haar volgers mee kunnen genieten. En dat doen ze zeker. Marijn was namelijk even in de kliniek, om zichzelf helemaal te laten ontharen. Jezelf continu maar scheren, dat vond Marijn ook maar niks en dus werd het tijd voor de laser. En op de video die Marijn deelt, zie je precies hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Je kan daar natuurlijk niet je kleren voor aanhouden, dus Marijn ligt verleidelijk in een handdoekje erbij. En dat ziet er natuurlijk wel spannend uit.

Lees ook: Ondeugende Marijn Kuipers stiekem gefilmd: “Hoe kan ik nu ooit nog een vriend krijgen?”

De prachtige vormen van Marijn Kuipers

Nu Marijn al haar ongewenste haren heeft laten verwijderen is ze straks weer helemaal klaar als het warme weer er aan komt. Dan kan ze gewoon weer in de meest korte pakjes lopen en de mensen blij maken met haar ongelooflijk goede . Marijn is als presentatrice erg geliefd bij haar volgers, maar dat komt ook voor een deel omdat ze tijdens haar video’s altijd iets moois hebben om naar te kijken. Dat Marijn een prachtig heeft, daar is inmiddels voldoende bewijs voor geleverd. Kijk alleen al naar de laatste paar foto’s die de presentatrice heeft geplaatst op haar Instagram account. Daar zie je precies hoe knap het van Marijn is.
Marijn ziet er verleidelijk uit in spannende jurk

Zoals je kan zien op de foto hierboven, ziet Marijn er ontzettend spannend en leuk uit in haar jurkje. Eigenlijk zou Marijn veel vaker jurkjes moeten dragen, want die zorgen er stuk voor stuk voor dat haar prachtig wordt weergegeven. Nu ziet Marijn er natuurlijk goed uit in alles wat ze draagt, maar een spannend jurkje helpt wel om het een beetje extra leuk te presenteren. Dat merk je ook wel aan de reacties onder de foto. Die zijn namelijk ontzettend enthousiast. Er is eigenlijk niemand die Marijn er niet goed uit vind zien.

Marijn Kuipers viert verjaardag in stijl

De prachtige blondine heeft haar verjaardag in stijl gevierd. Ze heeft speciaal een prachtig rood jurkje aangetrokken voor de gelegenheid. En die deelt ze natuurlijk maar al te graag met haar volgers. Want ze weet ook echt wel dat haar volgers smullen van dit soort leuke pakjes. En dat gunt Marijn hen natuurlijk ook wel. De blondine is namelijk erg lief voor haar volgers. Die kunnen hun geluk ook niet op, want die mogen de hele tijd kijken naar alle prachtige plaatjes die Marijn op haar Instagram zet. Zo maakt Marijn zelfs op haar verjaardag iedereen een beetje blijer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..