Video: Met handdoekje bedekte Marijn Kuipers laat zich volledig ontharen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Marijn Kuipers laat zich eventjes professioneel ontharen. Daarvoor moest ze wel haar kleren uittrekken. 

Marijn Kuipers deelt alles met volgers

De knappe presentatrice van RUMAG deelt graag alles met haar volgers. Hoe gek het ook is, Marijn plaatst het met alle liefde op haar Instagram, zodat haar volgers mee kunnen genieten. En dat doen ze zeker. Marijn was namelijk even in de kliniek, om zichzelf helemaal te laten ontharen. Jezelf continu maar scheren, dat vond Marijn ook maar niks en dus werd het tijd voor de laser. En op de video die Marijn deelt, zie je precies hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Je kan daar natuurlijk niet je kleren voor aanhouden, dus Marijn ligt verleidelijk in een handdoekje erbij. En dat ziet er natuurlijk wel spannend uit.

Lees ook: Ondeugende Marijn Kuipers stiekem gefilmd: “Hoe kan ik nu ooit nog een vriend krijgen?”

De prachtige vormen van Marijn Kuipers

Nu Marijn al haar ongewenste haren heeft laten verwijderen is ze straks weer helemaal klaar als het warme weer er aan komt. Dan kan ze gewoon weer in de meest korte pakjes lopen en de mensen blij maken met haar ongelooflijk goede lichaam. Marijn is als presentatrice erg geliefd bij haar volgers, maar dat komt ook voor een deel omdat ze tijdens haar video’s altijd iets moois hebben om naar te kijken. Dat Marijn een prachtig lichaam heeft, daar is inmiddels voldoende bewijs voor geleverd. Kijk alleen al naar de laatste paar foto’s die de presentatrice heeft geplaatst op haar Instagram account. Daar zie je precies hoe knap het lichaam van Marijn is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn ziet er verleidelijk uit in spannende jurk

Zoals je kan zien op de foto hierboven, ziet Marijn er ontzettend spannend en leuk uit in haar jurkje. Eigenlijk zou Marijn veel vaker jurkjes moeten dragen, want die zorgen er stuk voor stuk voor dat haar lichaam prachtig wordt weergegeven. Nu ziet Marijn er natuurlijk goed uit in alles wat ze draagt, maar een spannend jurkje helpt wel om het een beetje extra leuk te presenteren. Dat merk je ook wel aan de reacties onder de foto. Die zijn namelijk ontzettend enthousiast. Er is eigenlijk niemand die Marijn er niet goed uit vind zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers viert verjaardag in stijl

De prachtige blondine heeft haar verjaardag in stijl gevierd. Ze heeft speciaal een prachtig rood jurkje aangetrokken voor de gelegenheid. En die deelt ze natuurlijk maar al te graag met haar volgers. Want ze weet ook echt wel dat haar volgers smullen van dit soort leuke pakjes. En dat gunt Marijn hen natuurlijk ook wel. De blondine is namelijk erg lief voor haar volgers. Die kunnen hun geluk ook niet op, want die mogen de hele tijd kijken naar alle prachtige plaatjes die Marijn op haar Instagram zet. Zo maakt Marijn zelfs op haar verjaardag iedereen een beetje blijer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...