Ondeugende Marijn Kuipers stiekem gefilmd: “Hoe kan ik nu ooit nog een vriend krijgen?”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers kan na deze foto, volgens haar eigen woord, “meteen naar het gesticht gebracht worden”. De foto is misdadig goed.  

Knappe blondine niet blij met strak pakje

Marijn Kuipers is niet heel erg tevreden over haar nieuwste outfit. Op video draagt ze een ontzettend ludiek gevangenispakje, maar het ziet er natuurlijk niet bepaald spannend uit. De ondeugende presentatrice gaat al helemaal uit haar plaat als ze het maffe hoedje ziet, wat bij de outfit hoort. Ze vraagt zich hardop af hoe ze nu ooit nog een vriend moet krijgen. Aan Marijn haar andere foto’s te zien, hoeft ze zich daar niet zo’n zorgen om te maken. Maar het boefenpakje had inderdaad wat ondeugender gemogen. Dit is namelijk wel heel erg lomp.

Lees ook: Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

Marijn maakt er het beste van op beeld

De knappe Marijn Kuipers besluit om er maar het beste van te maken. Ze kan op zich wel lachen om hoe ze er nu bijloopt. Een verleidelijke foto zit er misschien niet in, maar ze kan nog steeds haar volgers vermaken door ze aan het lachen te maken. Dus daar gaat ze dan maar voor. De prachtige presentatrice heeft het ook wel redelijk naar haar zin als je de video zo bekijkt. En dat plezier deelt de knappe blondine natuurlijk graag. Het is dan wel niet de meest perfecte outfit, maar de knappe blondine maakt er het beste van. Haar volgers kunnen er op zijn minst wel om lachen.

Lees ook: Foto: Zó zag Marijn Kuipers er vroeger uit

De andere spannende pakjes van Marijn Kuipers

Marijn Kuipers heeft gelukkig thuis nog een hele kledingkast vol hangen met spannende pakjes. En die zorgen er wel voor dat je het gestreepte gevangenispakje snel bent vergeten. Van verleidelijke jurkjes tot kleine topjes en hele strakke broekjes, Marijn heeft het allemaal in huis. En omdat ze de moeilijkste niet is, deelt ze die outfits gerust met haar volgers. Als je dus Marijn volgt op Instagram of TikTok, krijg je daar een hoop voor terug. En die leuke pakjes van de blonde presentatrice zorgen ervoor dat je geen moment van de dag je hoeft te vervelen. Marijn plaatst aan de lopende band mooie foto’s van haar prachtige lichaam. En die worden altijd goed ontvangen, want haar volgers overladen haar met complimenten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers wisselt gevangenispakje in voor prachtige jurk

De bloedmooie Marijn Kuipers ziet er natuurlijk beter uit in een verleidelijke outfit zoals een strak jurkje. Dus toen ze die avond de kans had, deed ze even een kleine kledingwissel. En die is zowel haar als haar volgers enorm bevallen. De jurk zorgt ervoor dat Marijn haar lichaam er ongelooflijk goed uit komt te zien. Met een intieme blik presenteert ze haar outfit aan haar volgers. En die kunnen daar zeker van smullen. Zo werd het voor Marijn en haar volgers toch nog een hele mooie dag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...