Video: Merel Ek lokt volgers naar stembus met diepgaand filmpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige journaliste Merel Ek heeft een plan bedacht om iedereen naar de stembus te lokken deze verkiezingen. 

Merel Ek maakt bijzonder filmpje voor haar volgers

De knappe journaliste vindt de opkomst voor de verkiezingen te laag en daar besluit ze eigenhandig wat aan te doen. Voor haar volgers plaatst ze een diepgaand filmpje over het belang van stemmen. Dat doet ze natuurlijk vlak voor de Tweede Kamer in Den Haag. Merel weet met haar zwoele stemgeluid het hele stemproces wel heel helder en duidelijk uit te leggen. Misschien weet ze met haar filmpje daadwerkelijk mensen te overtuigen om naar de stembus te gaan. Dat zou voor Merel wel een mooie overwinning zijn.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks verleidt Merel Ek met kiekje in de duinen
Merel Ek blijft altijd lachen, wat er ook gebeurt

Het komt regelmatig voor dat de knappe journaliste in de vroege ochtend of in de barre kou naar Den Haag moet om daar verslag te doen van de nieuwste ontwikkelingen. En daar sta je niet heel comfortabel, in je winterjas buiten op straat. Maar Merel heeft het er allemaal voor over. Ze vindt haar baan helemaal te gek en zou het voor niks willen ruilen. Merel Ek krijgt er een kick van om elke dag weer het laatste nieuws te berichten. Ook vindt ze het heel leuk om te zien hoe haar volgers haar op allerlei platformen supporten. Die kou is voor Merel dus geen enkel probleem. Ze zet gewoon haar prachtige glimlach op en gaat klaar staan voor de camera. Want wat er ook gebeurt, Merel blijft altijd lachen.
Merel Ek is een bijzondere verschijning in Den Haag

Tussen alle andere mantelpakjes en microfoons is Merel Ek een beetje een bijzondere verschijning. Ze valt ook altijd meteen op in een groep. Met haar positieve uitstraling, prachtige lach en knappe looks springt Merel met kop en schouders boven de andere verslaggeefsters uit. Het is wel duidelijk waarom Merel zoveel volgers en fans online heeft. De journaliste is niet alleen ontzettend goed in haar werk en heeft een scherpe, vlotte persoonlijkheid, maar ze ziet er ook nog eens enorm verleidelijk en knap uit. Het beste van beide werelden, verenigd in Merel Ek.
Trekt Merel Ek meer mensen naar de stembus?

Het is natuurlijk maar de vraag of de actie van Merel ervoor zorgt dat er meer mensen naar de stembus gaan. Merel hoopt natuurlijk van wel. Ze heeft ontzettend haar best gedaan op haar filmpje en heeft oprecht hart voor de zaak. Als straks blijkt dat de opkomstcijfers dit jaar weer hoog liggen, kan Merel met een gerust hart gaan slapen. Die weet dan dat ze haar taak heeft volbracht. Wat de uitslag van de verkiezingen ook wordt, Merel gaat er hopelijk voor zorgen dat heel Nederland in een stembus belandt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.