Video: Merel Ek blijkt ineens warme gevoelens voor Johan Derksen te hebben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kille relatie tussen Merel Ek en Johan Derksen begint aardig te ontdooien! De mooie blondine neemt Johan in bescherming en nodigt hem zelfs uit voor een romantisch tripje!

Merel Ek is inmiddels vaste gast geworden van Vandaag Inside. De blondine verschijnt regelmatig in het programma en valt dan ook goed in de smaak bij de kijker. Normaal moet Merel niks hebben van de ongezouten meningen van Johan Derksen, maar deze keer sprong ze in de bres voor de bromsnor…

Merel Ek verklaart voorzichtig de liefde aan Johan Derksen

Op de video die op de site van Vandaag Inside te zien is, is te zien hoe Merel Ek samen met Wilfred Genee nog even de uitzending doorneemt. Dit is een standaard ritueel van de presentator van de show, en doet het dan ook vaak met de gasten. Zo nu ook met onze Merel Ek. De blondine had alleen wel nog wat kritiek op de woorden van Derksen over Hoogeveen, waar ze vandaan komt; “Alleen hij had wel wat nare verhalen over Hoogeveen, dus misschien moeten we een keer samen naar Hoogeveen, dan kan ik hem ook de leuke plekjes laten zien“. Probeert de blondine hier voorzichtig een date te regelen met onze eigen Derksen? Johan zou hier vast bereidt voor zijn, want zo’n dame als Merel Ek sla je natuurlijk niet af. Maar dan moet hij natuurlijk wel wat lievere woorden voor de plaats waar Merel vandaan komt hebben klaarliggen. Merel Ek sluit het interview af met nogmaals een date-aanbod richting Johan; “Maar, ik neem hem een keer mee, komt goed“.

Lees ook: Video: Merel Ek gaat bijna over haar nek bij VI na smerig verhaal Van der Gijp

Merel Ek zet politicus helemaal klem met slimme opmerking

Merel Ek heeft tijdens de vorige uitzending van Vandaag Inside veel punten gescoord bij de kijkers en de heren van het programma, na deze slimme opmerking richting een FVD-politicus. Thierry Baudet beweerde onlangs dat de mens bestuurd wordt door ‘reptielen’. Gideon van Meijeren, Tweede Kamerlid van de FVD, had hier in een interview nog het een en ander over te zeggen. Volgens Gideon moet men het niet zo letterlijk nemen, omdat volgens het woordenboek ‘reptielen’ meerdere betekenissen kan hebben. “In de Dikke van Dale ziet u dat ‘reptiel’ zowel een figuurlijke als letterlijke betekenis heeft, en in de figuurlijke betekenis is het gewoon een naarling“. Merel Ek pakt haar kans; “Wist u dat het woord liquideren ook verschillende betekenissen heeft?“. Dit natuurlijk allemaal door de onhandige opmerking van Derksen, dat Thierry Baudet ‘gewoon’ geliquideerd moest worden. Merel Ek doet een poging Derksen in bescherming te trekken, en dat lukt aardig goed. Gideon van Meijeren vervolgt stotterend, en weet niet goed wat hij met de situatie aan moet. In ieder geval lachen de heren van Vandaag Inside zich helemaal kapot, in de studio. Merel Ek is dé redder van Johan Derksen zijn opmerking, richting Thierry Baudet.

Lees ook: Foto: Merel Ek neemt broodnodige break van Vandaag Inside

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?