Video: Merel Ek gaat bijna over haar nek bij VI na smerig verhaal Van der Gijp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek krijgt vaak heel wat te verduren in Vandaag Inside van de vaste tafelgasten. Dit keer is het René Van der Gijp die voor een ongemakkelijk moment zorgt! 

Er gebeurt altijd wel wat opmerkelijks aan de tafel van Vandaag Inside. Met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee weet je van tevoren al dat het raak gaat zijn. Dit keer zorgt het trio voor een ongemakkelijke lach bij vaste gast Merel Ek.

Merel Ek schrikt van lengte paal René van der Gijp bij Vandaag Inside

Iedereen is bekend met de anekdotes van René van der Gijp. Je hoeft niet te vrezen voor een moment stilte als de oud-voetballer aan tafel zit. En zijn verhalen zorgen ook altijd voor een hoop gelach in de studio, mede omdat René zelf zo’n aanstekelijke lach heeft. Ditmaal begon hij over het programma Jinek, waar hij een aflevering van had gezien. In deze aflevering ging het over de vrijheid die mensen kregen van op het strand liggen zonder . René kreeg hierdoor het idee om zelf ook zonder broek rond te lopen in huis. Zijn vrouw was bang dat de buren hem konden zien paraderen door de woonkamer. René van der Gijp, immer bescheiden, oordeelde dat de buren zijn geval nooit konden zien van zo’n afstand. Hij gebruikte hiervoor de woorden “Ik stond echt niet achter Ruud Gullit bij het uitdelen van de …”. Merel Ek schoot keihard in de lach om de uitspraak. “Oh god”, horen we vanaf de bar.

René van der Gijp lacht Johan Derksen uit om boosheid

Johan Derksen werd online compleet gefileerd. De discussie die de bromsnor aan tafel had met Angela de Jong was niet afgelopen toen de show tot een einde kwam. Op Twitter gingen fans nog lang door, Johan Derksen kreeg een hoop kritiek. Maar ook voor Johan zelf was het nog niet genoeg. Toen hij een dag later aan tafel de vraag kreeg of hij een mooie bonus van Talpa gekregen had voor het verdedigen van John de Mol, ging hij meteen weer verder met de discussie. De emotie zat nog altijd hoog en dat was te merken. De andere tafelgasten waren inmiddels niet zo serieus meer bezig met het onderwerp. Minister Dilan Yesilgöz zei grappend: “Ik heb zo’n zin in vanavond”. René van der Gijp kon alleen maar lachen om Johan en zijn boosheid. Met de slappe lach en een piepstem hoor je hem nog zeggen: “Hij is nog steeds zó boos!”.

Niet iedereen wil aansluiten aan tafel Vandaag Inside

Elke dag zit er een andere gast aan tafel bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Het lijkt dan ook alsof ze een heuse wachtrij hebben voor de laatste plek aan tafel. Toch wil niet iedereen aan tafel zitten bij de grootste talkshow van ons land. Arno Vermeulen, commentator bij voetbalwedstrijden, zou nooit aan tafel gaan zitten bij Johan Derksen. Hij denkt dat dat heel ongemakkelijk zou worden, al denkt hij wel dat de twee een leuke middag samen zouden kunnen hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!