Foto: Merel Ek neemt broodnodige break van Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Politiek Verslaggeefster Merel Ek lijkt het even helemaal gehad te hebben met Vandaag Inside. Op deze foto wordt duidelijk dat ze toe was aan een pauze!

Merel Ek heeft onlangs via Instagram een indrukwekkend kiekje geplaatst. De blondine lijkt even helemaal klaar te zijn met Vandaag Inside en laat zien hoe ze daar mee omgaat. Zien we Merel ooit nog terug bij Vandaag Inside, of is dit het einde van een mooi tijdperk?

Merel Ek neemt lange pauze van Vandaag Inside

Merel Ek deelt dat ze er even tussenuit is. De politiek verslaggeefster was naar het verre Slovenië getrokken om tot rust te komen! Via Instagram deelt ze de prachtige beelden van deze mooie vakantiebestemming, en benadrukt ze nog even dat ze niet gestoord wilt worden; “Mij niet bellen! Tot over 2 weekjes!👋“. Dat ze niet gestoord wilt worden, zegt dat ze deze pauze mentaal nodig had. De blondine zit tenslotte regelmatig bij de heren van Vandaag Inside, dus dan is een pauze helemaal niet zo gek. Zou deze vakantie van Merel gewoon een ontsnappingspoging zijn, om even weg te zijn van Wilfred, René en Johan? In ieder geval lijkt ze het in deze ‘pauze’ goed naar d’r zin te hebben. Met een mooie pose en grote heuvels lijkt Merel hier écht even helemaal tot rust te kunnen komen. Zodat daarna haar rust weer lekker verstoord kan worden door de heren van Vandaag Inside.

Lees ook: Video: Merel Ek gaat bijna over haar nek bij VI na smerig verhaal Van der Gijp

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merel Ek (@merelek)

René van der Gijp toont glimmende staaf aan Merel Ek

Dat Merel Ek een vaste gast is bij Vandaag Inside, is inmiddels geen verrassing meer. Maar dat René van der Gijp zich al zó comfortabel voelde bij de blondine. is wel heel opvallend. Via Instagram deelt Merel dit lachwekkende kiekje. We zien hier namelijk een schermfoto uit een uitzending van Vandaag Inside. Merel Ek is te zien, die verslag aan het doen is vanuit Den Haag, terwijl ze grapt met René vanuit de studio. Het opvallende aan de foto is, dat René een glimmende staaf omhoog houdt, en deze presenteert aan Merel. René heeft namelijk een gloednieuwe microfoon voor de blondine! En mocht deze nou nét iets mooier zijn dan haar eigen SBS 6-microfoon. Met lachende gezichten plaatst kijken de twee naar de microfoon. “Als René een leukere microfoon voor je heeft“.

Lees ook: Foto: Merel Ek laat zich flink beetpakken door SBS-collega

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merel Ek (@merelek)

Merel Ek goed op haar plek bij Vandaag Inside

Dat Merel Ek het allemaal maar niks vindt bij Vandaag Inside, lijkt na dit bericht van de blondine op Instagram slechts een fabeltje te zijn. Vol trots poseert Merel namelijk voor het doek van Vandaag Inside; “Dat was ‘m voor dit seizoen! Tot over paar maandjes🙋‍♀️“. Ze kijkt dus al de toekomst in, en ziet zichzelf dan wél weer verschijnen aan tafel bij de heren. Opvallend dus, dat Merel het geen ramp vindt om te zitten bij de heren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.