Video: ‘Meest irritant lach’ gaat naar Laura Ponticorvo

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Laura Ponticorvo is een van de meest aantrekkelijke vrouwen van het land, maar ze heeft ook een duistere kant. Dat is haar verschrikkelijke lach.

Ze mag misschien een hele knappe dame zijn, maar Laura Ponticorvo heeft wel een van de meest verschrikkelijke lachjes op de planeet. En dat staat nu als bewijs eindelijk op video. Laura probeert er nog onderuit te komen, maar er valt niks aan te doen. Haar lach galmt door het winkelcentrum heen in de video. Laura hoopt dat er weinig voorbijgangers zijn die haar schelle kinderlach hebben gehoord. Niet dat die hierna nog iets kunnen horen, want van het gekrijs van Laura wordt je gelijk doof.

Lees ook: Video: Laura Ponticorvo laat zwoele dansmoves zien

Laura haar gevoel voor humor is niet geweldig in nieuwe video

De lach van Laura Ponticorvo is alles behalve charmant. Als een soort heks uit een tekenfilmserie kakelt ze maar door. Ook is er blijkbaar maar weinig voor nodig om Laura echt aan het lachen te krijgen. Een volwassen vent met een relatief klein hondje is blijkbaar al genoeg. Misschien dat Laura gewoon in een melige bui is, maar dan mag je hopen dat ze niet vaker van die buien heeft. Anders dan kan je niet meer normaal in de buurt van Laura staan zonder het risico te lopen de meest verschrikkelijke lach van Nederland te horen. Laura heeft vele goede kanten, maar haar afgrijselijke lach is er zeker niet een van. Die gaat namelijk door merg, been en trommelvlies.

Ook man Ryan krijgt het zwaar te verduren op video van irritante lach Laura Ponticorvo

Laura lijkt de hele middag wel bezeten te zijn, terwijl ze aan het shoppen is geslagen. En iedereen maakt haar zonder rede aan het lachen. Al helemaal haar eigen man Ryan, die ook niet zo goed weet hoe hij op de lach moet reageren. Ze hebben samen een kindje, dus terug kan niet echt meer. Maar zo’n lach als deze zou over het algemeen een gegronde reden zijn om iemand de deur te wijzen. Zou Laura al die tijd haar lach verborgen hebben gehouden voor Ryan? Of is Ryan vanuit zichzelf een beetje doof? Of raak je na lange tijd gewoon gewend aan het geschal van Laura haar lach. De video roept in ieder geval erg veel vragen op. Misschien dat Laura er in een van haar video’s ooit nog een antwoord op geeft.

Laura maakt met haar knappe uiterlijk een hoop goed

Haar lach verdient misschien niet de schoonheidsprijs, maar Laura zelf zeker wel. De bloedmooie YouTuber maakt een hoop goed met haar knappe verschijning. Ze heeft een prachtig lichaam, wat ze keer op keer hult in de meest spannende en strakke outfits. En dat zorgt er weer voor dat Laura de meest mooie en verleidelijke foto’s kan maken voor haar volgers. Die vinden dat natuurlijk prachtig. Dus zolang Laura haar lach maar thuis laat, gaat het alsnog gewoon goed met de kanppe Youtuber.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.