Video: Max Verstappen wisselt van auto vlak voor Grand Prix van Miami

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen mag bijna beginnen aan de Grand Prix van Miami, maar wisselt de dag van tevoren nog even snel van wagen. Deze is veel toepasselijker. 

Max heeft natuurlijk een prachtige wagen waar hij normaal al zijn races in doet. Maar de dag van tevoren ruilde hij die eventjes in, voor een ruigere variant. Maar niet voor de Grand Prix van Miami, maar voor een dagje plezier in het moeras. Max en zijn team trokken erop uit om even lol te trappen in een van de meest onbegaanbare stukken grond in Amerika. En wat doe je daar dan? Inderdaad, dan ga je een stukje racen. Inmiddels heeft Max zijn wagens weer omgeruild, al is deze wagen veel toepasselijker voor één van de heetste F1-weekends van het seizoen!

Lees ook: Foto: Max Verstappen heeft mooi uitzicht op vriendin Kelly Piquet in Miami

Max doet even een rondje door het moeras

Een keertje off-road vindt Max helemaal geen probleem. Sterker nog, hij vindt het wel leuk om even door de plassen en het water te scheuren. Met zijn nieuwe wagen is dat gelukkig ook goed mogelijk. Max weet in ieder geval wel hoe hij plezier moet maken. Dat kan je duidelijk zien. Met zijn voet op het gaspedaal racet hij als een bezetene door het waterige landschap. Een beetje stoom afblazen de dag voor de grote race is ook helemaal geen verkeerd idee. Nu maar hopen dat Max zijn focus volledig bij het racen is, zodat hij de Grand Prix van Miami weet te pakken.

Max is als een jongetje in een speelgoedwinkel

Het plezier straalt van het gezicht van Max Verstappen af. Het is duidelijk dat hij zich kostelijk vermaakt in het moeras. Het doet een beetje denken aan een kind dat in een speelgoedwinkel staat en iets mag uitzoeken. Vol verwondering kijkt Max wat er allemaal om zich heen gebeurt. Hij vindt het allemaal prachtig. Of het Max niet te veel afleidt, zo de dag voor de grote race? Dat zal wel meevallen. Een professional als Max weet altijd op het juiste moment de focus te behouden. En dan is er juist ruimte voor leuke momentjes zoals dit.

Max is helemaal klaar voor de Grand Prix van Miami

Nu zijn dagje rijden in het moeras achter de rug is, staan er weer meer normale zaken op het programma. Zoals bijvoorbeeld de Grand prix van Miami. Max is helemaal gefocust op de wedstrijd en is helemaal klaar om de competitie ver achter zich te laten. Als het aan Max ligt, dan is er maar één uitkomst mogelijk. Namelijk dat hij er met de winst vandoor gaat. Als hij die focus en mentaliteit weet te houden, dan moet dat zeker goed komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.