Foto: Max Verstappen heeft mooi uitzicht op vriendin Kelly Piquet in Miami

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sommige fans begonnen zich af te vragen of Max en Kelly daadwerkelijk een relatie hadden, maar het stel is weer samen gezien. 

Het heeft even mogen duren, maar Max Verstappen en zijn bloedmooie vriendin Kelly Piquet zijn weer samen gesignaleerd. Het stel was lange tijd druk bezig met hun eigen solo carriere, maar ze hebben inmiddels elkaar weer gevonden. In Miami wordt het lieve koppel herengd om zo de volgende grote wedstrijd voor Max mee te maken. Samen geniet ze natuurlijk eerst even van het weer en van elkaar.

Lees ook: Max Verstappen levert heftige kritiek op vreemd plan van concurrent Hamilton

Max heeft goed uitzicht tijdens het zwemmen

Nu de grand prix van Miami eraan komt, hebben Max en Kelly alvast besloten om die kant op te gaan, zodat Max straks uitgerust aan zijn grote race kan beginnen. Dat betekent wel dat ze sinds lange tijd weer veel momenten samen kunnen doorbrengen. Sinds lange tijd posten Max en Kelly dan ook weer foto’s samen. Tijdens een van die foto’s kon Max het niet laten en moest hij toch een klein beetje zijn lichaam trainen. Dat zie je ook wel, hij trekt een watermat met Kelly daarop door het water. En terwijl hij dat doet kijkt hij zijn prachtige vriendin de hele tijd aan. Voor Max was dat een geweldig uitzicht.

Kelly staat voor moeilijke keuze in Miami

Voor Kelly begon de trip met een makkelijke keuze: het is heerlijk weer in Miami, dus vulde ze haar koffer voornamelijk met verschillende setjes badkleding en reisde ze Max achterna. Maar nu ze in het warme Miami is aangekomen worden de keuzes toch wel iets ingewikkelder. Want welke van de spannende setjes moet Kelly nu aantrekken? Ze zijn eigenlijk allemaal wel erg spannend, dus dat maakte het voor Kelly niet makkelijk om een keuze te maken. Maar de moeilijkste keuze komt nog. Moet Kelly straks echt van het strand af om Max te zien racen, of kan ze niet stiekem in de warme zon blijven liggen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Max Verstappen is helemaal klaar voor volgende race

Als het aan Max ligt stapt hij morgen al in zijn snelle auto om de race aan te gaan. Hij is namelijk helemaal klaar voor de strijd. En dat is goed nieuws. Aan Max zijn mindset zal het dus in ieder geval niet liggen in Miami. Als de knappe Kelly hem dan ook nog eens komt steunen naast de baan, dan moet het eigenlijk helemaal goedkomen. Dan staat niks Max meer in de weg, zelfs zijn sterke competitie niet, om de eerste plaats te halen. Hij moet dan ook wel, want zijn prachtige vriendin staat aan de zijlijn te kijken. Die moet hij natuurlijk wel even trots maken. Je kan er dus van verzekerd zijn dat Max alles op alles zet om als overwinnaar uit de strijd te komen. Nu nog kijken of dat daadwerkelijk gebeurt, of dat het allemaal in Max zijn hoofd zat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Buitenkansje: 33 keer je inzet als Max Verstappen GP van Oostenrijk wint

Na een ietwat teleurstellend resultaat op Silverstone zint Max Verstappen op wraak tijdens de thuiswedstrijd van zijn ploeg Red Bull Racing. Bij BetCity wordt je vertrouwen in de Nederlandse wereldkampioen dit weekend royaal beloond! Nieuwe spelers krijgen zelfs een speciaal buitenkansje als ze zich nu aanmelden...

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!