Video: Max Verstappen deelt al tijdens verkenning eerste klap uit aan Lewis Hamilton

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In Barcelona is het Max verstappen die de eerste klappen uitdeelt aan tegenstander Lewis Hamilton. En dat ziet er niet mis uit. 

Er is nog geen motor gestart in Spanje, maar Max Verstappen heeft de eerste slag al gewonnen. Tijdens de verkenning van de baan kwam Max in gewone Red Bull-kloffie naar buiten, terwijl Hamilton zich duidelijk vergist had in het weer én de locatie. Het was hartstikke warm in Barcelona, en zijn knalgele high fashion regenpak hoort toch meer thuis op de catwalk dan in de buurt van een F1-circuit. Het gaat sowieso al niet zo lekker met Hamilton, maar als je vóór de race al zulke nederlagen lijdt, hoef je niet raar op te kijken als het tijdens de race niet heel lekker loopt.

Lees ook: Video: Max Verstappen wisselt van auto vlak voor Grand Prix van Miami

Max weet zich gewoon normaal te kleden in Barcelona

Als je denkt dat het in Nederland warm is de afgelopen week, dan hoef je zeker niet naar Barcelona te gaan. Daar is het weer nog net even een paar graden warmer dan hier. En met volle zon en weinig wind hoef je er niet op veel verkoeling te rekenen. Daarom had Max ook besloten om in een simpel pak, met korte broek en T-shirt, de baan op te komen. Wel natuurlijk gekleed in Redbull stijl, maar zijn kleding was in ieder geval een goede match met het warme weer van Barcelona. Daar dacht zijn rivaal Hamilton net even anders over.

Hamilton is duidelijk niet goed ingelicht

Als Hamilton zijn eigen outfits uitkiest, dan is hij duidelijk niet goed ingelicht over het weer in Barcelona. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat Hamilton zich voor dit soort momenten laat kleden door een styliste. Als dat zo is, dan mag zij meteen haar koffers gaan pakken. Een belachelijk warm en knalgeel pak aan op een van de heetste plekken ter wereld is ronduit absurd. Straks krijgt Hamilton nog voor de wedstrijd een zonnesteek en dan moet hij weer vroegtijdig de race verlaten. En dat zou niet mooi zijn voor Hamilton, aangezien hij al niet zo’n heel erg best seizoen rijdt.

Max vs. Hamilton nu al beslist?

Het mag duidelijk zijn wie de betere pre-game outfit heeft gekozen. Maar is de strijd tussen Hamilton en Verstappen dan bij deze al beslist? Nog niet helemaal, de race moet natuurlijk nog gereden worden. Maar het is duidelijk dat Max de race een stukje serieuzer neemt dan Hamilton, die zich voornamelijk druk lijkt te maken over zijn nieuwe pakje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Max zint op overwinning

Het is wel duidelijk: Waar Hamilton zijn focus verdeeld, is Max in Barcelona met maar 1 doel en dat is winnen. Hij is uiterst gefocust en geeft al zijn aandacht en concentratie aan de wedstrijd. Dat is wel jammer natuurlijk voor zijn prachtige vriendin Kelly Piquet, maar dat is de prachtige dame inmiddels wel gewend. Max heeft zijn ‘game face’ opgezet en niets kan hem de overwinning nog ontnemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..