Video: Marijn Kuipers wordt bijna geplet door eigen achterste

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers gaat voor een dansje in een super strakke legging, maar brengt zichzelf daar flink mee in gevaar…

Marijn Kuipers gaat hard onderuit tijdens dansje

De blondine Marijn Kuipers verwent volgers met video waar ze de ‘snake’ probeert te doen, maar dat wil niet helemaal lukken. Marijn ziet er weergaloos uit, ondanks dat ze gewoon thuis de was aan het doen is! Ze draagt een strakke legging waar haar rondingen ontzettend goed tot z’n recht komen. Marijn probeert een soort handstand te doen, en vanuit die positie de ‘snake’ – je lijf in soepele beweging op de grond te laten komen. Alleen op het moment dat ze door haar ellebogen wil zakken, valt ze op zéér ongelukkige wijze op de grond als een ander dier – de ‘scorpion’. Haar achterste komt met een rotvaart achter haar hoofd aan, en lijkt haar bijna te pletten. Met zo’n enorm opgetrainde achterkant sleept Marijn uiteraard op die plek extra gewicht met zich mee. Mooi voor op de foto, maar bij dit soort capriolen beïnvloedt het duidelijk haar evenwicht! Marijn reageert in haar tiktok-filmpje met; ‘beter hou ik het gewoon bij de was doen!’

Lees ook: Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

 

Marijn Kuipers gaat los in sportschool

Marijn Kuipers is natuurlijk een dame met een enorm mooi , dat ze gelukkig maar al te graag toont aan d’r hongerige publiek. De blondine werkt er hard voor in de sportschool, en het resultaat mag er wezen. Marijn deelt daarom onder andere regelmatig foto’s en video’s omtrent haar prachtige lijf, zo ook nu weer. Marijn deelt een video via Instagram waarin ze samen met een vriend in sportschool aan het trainen is. Alleen zijn de rollen omgedraaid, want normaal is de man degene die de vrouw helpt met trainen. Marijn en haar vriend vonden het een leuk idee om die rollen eens even lekker om te draaien! Hieronder in de video zie je precies hoe dat er aan toe gaat. De twee hebben in hun video groot; ‘Couplegoals on Valentinesday’ staan. Pjotr, de jongen waarmee de blondine deze video heeft gemaakt, is niet de jongen met wie ze een relatie heeft. Marijn Kuipers is op dit moment nog lekker vrijgezel!

Lees ook: Video: Marijn Kuipers heeft dé oplossing voor vergroting van haar troeven

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers is nog vrijgezel!

Marijn Kuipers is in de FHM500 uitgeroepen tot Social Media Queen van 2022. En daar hoorde natuurlijk een shoot in onderkleding bij, waarvan de beelden achter de schermen nu zijn onthuld. “Een natuurtalent voor de camera”. De Social Media Queen is 21 jaar oud en nog helemaal vrij op de markt! Wederom laat ze met Valentijnsdag haar prachtige zien. En niet zómaar, ze draagt een prachtige rode lingerie, waar ze in de video een ontbijtje maakt voor haar liefde. Alleen blijkt in het laatste stuk van de video dat haar liefde geen leuke kerel is, maar haar lieftallige hond. Hieruit blijkt dat de blondine nog zoekende is naar dé ware!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak