Video: Marijn Kuipers trekt onderbroek enorm hoog op voor frisse duik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers is niet bang! De blondine duikt amper bedekt in een ijskoud meer. Dat doen we haar niet na, maar smullen wél graag uitgebreid van de mooie beelden!

Marijn Kuipers bewijst wederom dat ze een échte waaghals is! De blondine neemt namelijk tijdens de ijskoude kersttijden een plons in het meer. Dit deed ze bijna geheel ontkleed, en Marijn is dan ook niet bang om dit te tonen. Ze maakt zichzelf nat in deze ijskoude outfit..

Marijn Kuipers maakt zichzelf nat in bij meer

Marijn Kuipers deelt een kletsnatte, tegelijk ijskoude video via Instagram. De blondine besloot helemaal uit de kleren te gaan, en samen met haar vriendin een kletsnatte ochtendduik te nemen, om Kerst te eren. De blondine wordt helemaal gek genoemd door haar volgers, maar zelf stond Marijn volledig achter deze keuze. Ze rent richting het water, terwijl haar volgers genieten van een ontkleedde Marijn Kuipers. Ze brengt alles goed in beeld voor ze het water ingaat, en voorzichtig loopt de wilde blondine het trappetje af richting het water. En paar slagen borstcrawl, en snel weer naar de kant voordat ze onderkoeld raakt. Marijn is helemaal klaar voor de tweede, en tevens laatste Kerstdag!

Lees ook: Foto: Marijn Kuipers raakt flink stuk van haar topje kwijt

Marijn Kuipers trekt onderbroekje hoog op

Marijn Kuipers is natuurlijk een dame die het niet erg vindt om te poseren. Dit doet de blondine dan ook maar al te vaak en dat leidt tot grote vreugde bij de vele volgers van de influencer. Vooral de achterkant van de blondine lijkt erg geliefd te zijn bij de gemiddelde volger, wat natuurlijk volkomen terecht is. Zo’n gebergte hoor je natuurlijk gewoon een publiek te geven. Dus, besluit Marijn om dat wederom te doen, via een foto op haar verhaal. Marijn kreeg namelijk een Kerst-achtig onderbroekje, die ze gelijk besloot te passen! Ze toonde de voorkant, en achterkant terwijl ze hevig gefotografeerd werd. Echter besloot Marijn om tóch de achterkant even te bedekken, wat dan weer leidt tot een grote teleurstelling bij het hongerige publiek van de blondine. Maar al met al hebben die tóch kunnen genieten van hoe Marijn de fitness-influencer dit kledingstukje besloot te passen.

Lees ook: Video: Marijn Kuipers kruipt bovenop prachtige vriendin

Marijn Kuipers deelt uiterst videoreportage

Marijn Kuipers is een blondine die het niet erg vindt om zo nu en dan veel van haar te tonen aan de buitenwereld. Zo deelt ze een video van verschillende momenten met haar en d’r vriendinnen, waar de ene naar de andere getinte video voorbij komt. Als eerst zien we een video van Marijn die in de lift haar been hevig in de lucht gooit. Vervolgens zien we de crème de la crème van de reportage; een volledig ontkleedde video van de blondine, die op bed ligt. Ze ligt vlak voor een open raam. dus het lijkt alsof de buitenwereld ook heeft mee kunnen genieten van de ontkleedde looks van de blondine. Jaloersmakend..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.