Video: Marijn Kuipers kruipt bovenop prachtige vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers is altijd open en eerlijk over haar liefdesleven. Ook deze keer deelt ze alles op en eerlijk.

De prachtige blondine is bekend geworden door haar heerlijke fitness video’s. Ook deze keer laat ze haar volgers genieten met een spannend fitness filmpje. Het speelt zich alleen wel af in de kleedkamer. Hier is ze helemaal alleen met haar prachtige vriendin…

Marijn Kuipers krijgt achterste tegen hoofd in kleedkamer

Wanneer je naar de sportschool gaat kleed je je vaak om in de kleedkamer. Marijn Kuipers denkt hier anders over. Ze gebruikt de kleedkamer dan ook voor iets heel anders. Samen met haar prachtige vriendin Anna probeert ze iets nieuws. Wat ze hier uitproberen is ook voor de twee knappe dames een vraag. Marijn probeert een handstand te maken, maar dit gaat anders dan verwacht. Tijdens het proberen van een handstand gaat het even helemaal mis. Marijn Kuipers valt en Anna valt met haar achterste op het hoofd van de knappe blondine. Dit levert wel smakelijke beelden op voor haar volgers. De twee mooie dames hebben de tijd van hun leven. Ze lachen zich helemaal kapot en voelen zich weer twee kleine meiden. Marijn Kuipers laat ook weten “Kunnen de ouders van Anna en Marijn de meiden komen ophalen?”. In de heerlijk sportoutfitjes zou iedereen de 2 knappe dames ophalen.

 

Zo’n groot achterste als die van Marijn Kuipers ga je niet snel meer zien

Marijn Kuipers deelt wel vaker heerlijke beelden, maar dit keer is het echt niet meer normaal. Samen met haar prachtige vriendin Anna staat ze in de lift. Dit is alleen geen normale lift selfie. Ze heeft haar been letterlijk in de nek van Anna liggen. Wie had gedacht dat de beeldschone blondine zo lenig zou zijn. Doordat ze haar been zo omhoog gooit laat ze iets heel leuks zien. Haar enorme achterste komt helemaal tevoorschijn. En wat is die toch immens groot. Al die uren in de sportschool hebben dus toch haar vruchten afgeworpen. Met een superstrakke spijkerbroek zie je de rondingen van Marijn Kuipers er precies doorheen. De vraag is alleen, is er een spijkerbroek wijd genoeg voor de knappe blondine. Met zo’n flinke achterkant is het moeilijk om een wijde broek te vinden.

Marijn Kuipers werkt zonder kleren aan

De beeldschone influencer is druk aan het werk. Dit doet ze alleen wel zonder kleding. Ze is namelijk weer bezig met het bewerken van haar sportschool filmpjes. Waar de meeste mensen dit met kleding aan doen, doet Marijn Kuipers het net even iets anders. Zonder kleding aan ligt ze verleidelijk in bed te werken. Het lijkt erop dat er niemand naast de knappe blondine ligt. Dit lijkt ze, met een heerlijke glimlach op haar gezicht, helemaal niet erg te vinden. Als het aan haar volgers ligt slaapt voor altijd alleen. Wanneer je dit pracht plaatje ziet is dat zeker begrijpelijk. Met haar bril op is dit een verleidelijk plaatje!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.