Foto: Marijn Kuipers raakt flink stuk van haar topje kwijt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar is de rest van het topje van Marijn Kuipers gebleven? Niemand lijkt het te weten…

Alles in Nederland wordt steeds duurder en duurder. Marijn Kuipers merkt dit nu zelf ook. Je betaalt de volle prijs, maar krijgt slechts de helft van het product. Marijns nieuwe trui is een perfect voorbeeld!

Marijn Kuipers vraagt aan haar volgers om mee te zoeken naar spannend kledingstuk

Marijn Kuipers is dankzij haar rol bij RUMAG steeds bekender aan het worden. Toch gedraagt Marijn Kuipers zich nog héél normaal. Ze vertelt altijd honderduit over haar privéleven, daar is ze altijd heel erg open en eerlijk over. Ook nu deelt ze weer een alledaags probleempje met haar volgers: Marijn Kuipers mist namelijk meer dan de helft van haar trui. Hierdoor is het moeilijk om zichzelf volledig te bedekken. Ze vraagt nu ook aan haar volgers of zij misschien de rest van haar trui hebben gezien. Heel veel input krijgt ze niet. We vrezen dat haar volgers het zo wel prima vinden!

Marijn Kuipers laat volgers genieten van heerlijk uitzicht

Marijn Kuipers deelt een heerlijk plaatje. Ze zit heel charmant voor het raam voor zich uit te staren. Door het vele sporten heeft de knappe blondine een geweldig afgetraind . De jurk die ze nu aan heeft zit door haar geweldige echt perfect. De rondingen komen perfect door de jurk heen. Deze jurk zorgt ervoor dat er niks aan de verbeelding wordt overgelaten. Naast de beeldschone Marijn Kuipers is het uitzicht ook om van te watertanden. De knappe influencer had haar volgers nog een veel beter uitzicht kunnen geven. Ze laat weten dat ze op het moment in New York is en dat de foto in Amsterdam is gemaakt.
Marijn Kuipers deelt video van al haar heerlijke foto’s

Het lijkt er bijna op dat Marijn Kuipers elk moment van de dag wel met de camera vast legt. Nu deelt ze een video van al deze prachtige momenten. Er zitten een paar verleidelijke kiekjes tussen. Bij een foto ligt Marijn Kuipers alleen in haar onderbroek voor een open raam. Wie op dat moment net naar binnen keek had de dag van zijn leven. Kijk hieronder voor alle prachtige kiekjes.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.