Video: Marieke Elsinga zoekt stiekem Kim-Lian van der Meij op achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga heeft het erg leuk met Kim-Lian van de Meij terwijl ze haar stiekem achter de schermen opzoekt…

Het was weer een erg leuk seizoen van The Masked Singer afgelopen jaar. De winnaar werd natuurlijk bekendgemaakt net voor het nieuwe jaar, en er keken veel mensen naar het programma. Toch is het altijd de vraag hoe de deelnemers het allemaal zo goed geheim kunnen houden. De deelnemers moeten wekenlang oefenen en repeteren met en zonder hun vermomming. Het is namelijk niet niks om voor niet professionele zangers zoveel op te treden, en dan ook nog in een bloedheet pak. Afgelopen seizoen deden er behoorlijk wat bekende Nederlanders mee.

Marieke Elsinga en Kim-Lian gaan samen los achter de schermen

Het blijft een verassing om uiteindelijk te zien wie er uit het pak tevoorschijn komt als diegene is afgevallen. Twee vrolijke dames die dit seizoen mee deden waren Marieke Elsinga en Kim-Lian van der Meij. De twee enthousiastelingen blijken een hele goede match te zijn qua energie. Op onderstaande video is te zien hoe de twee dames stiekem repeteren achter de schermen van The Masked Singer. Marieke en Kim-Lian zijn een dansje aan het instuderen, maar nog zonder hun pakken aan. De twee hebben allebei een lekkere soepele outfit aan, waar ze goed in kunnen bewegen. Make-up en haar hoeft natuurlijk niet gedaan te worden, want zolang ze niet afvallen ziet toch niemand hun gezicht. Tijdens het afgelopen seizoen was Marieke Elsinga de Eekhoorn en Kim-Lian van der Meij het Nijlpaard. Bekijk de video hier.

Marieke Elsinga en Kim-Lian gaan samen los achter de schermen 

Marieke Elsinga dolgelukkig na deelname The Masked Singer

Het was tijdens de optredens van de Eekhoorn al wel duidelijk dat er een bak positiviteit en energie in de persoon achter in het pak omging. Toen Marieke Elsinga uiteindelijk afviel en haar masker afdeed, keek ze alsnog dolgelukkig. Op onderstaande foto kan je zien hoe de brunette straalt van oor tot oor. Waarschijnlijk heeft Marieke het dan ook erg moeilijk om haar nieuwe identiteit als de Eekhoorn achter zich te laten. Daarom komt de radio-presentatrice nog maar eens in het pak de studio van Q-Music binnengestormd. Hier doet Marieke nog even een klein optreden voor al haar fans. Het kan bijna niet anders dan dat Marieke vroeger bij de scouting heeft gezeten want het groene pakje van de Eekhoorn staat haar helemaal perfect.

Marieke Elsinga dolgelukkig na deelname The Masked Singer 

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga flost zichzelf tussen de benen tijdens feestje

Mattie en Marieke zetten luisteraar volledig voor schut

Het is al wel langer bekend dat Mattie en Marieke tijdens hun dagelijkse ochtendshow niet altijd een blad voor hun mond hebben. De twee vinden het heerlijk om hun mening lekker te laten horen en over van alles en nog wat te kletsen. Toch blijken ze niet altijd even subtiel te zijn. Er verschijnt namelijk een grappig, maar een beetje hard, fragment van de uitzending van de Q-music ochtendshow. Zo is er een luisteraar die graag kaartjes wil kopen voor Qmuisc top 40 awards live, maar niet weet waar dit kan. Hier hebben Mattie en Marieke het net heel lang over gehad. Mattie reageert dan ook een beetje op een botte manier dat Anja dit wel zelf zou kunnen bedenken. Hier komt luisteraar Anja dan weer aanvallend op terug met een audiopname dat ze al niet meer hoeft te gaan. Gelukkig maakt Mattie het goed met luisteraar Anja, want hij geeft haar twee gratis kaartjes. Anja is hartstikke blij want ze is dan ook nog eens jarig. Bekijk de video hier. 

Meer van Marieke Elsinga vind je op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Marieke Elsinga? Kijk dan even op haar Instagram. Daar vind je nog veel meer mooie kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...