Foto: Marieke Elsinga flost zichzelf tussen de benen tijdens feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga heeft een wel hel erg heftig Oud en Nieuw meegemaakt, waarbij ze zich weer eens flink heeft misdragen. 

De presentatrice weet als geen ander hoe ze de meest leuke video’s moet maken. Dat zie je wel aan haar social media. Die staat namelijk vol met de meest interessante content. En daardoor zijn de volgers van Marieke ook nog steeds elke dag geïnteresseerd in wat de brunette aan het doen is. Zo hingen ze tijdens haar Oud en Nieuw viering aan haar lippen. Marieke wist die dan ook wel heel erg bijzonder te maken. Ze vertoonde een kunstje wat je gezien moet hebben om het te geloven.

Marieke Elsinga flost zichzelf even tussen de benen

De radio dj wist een erg fijn Oud en Nieuw mee te maken. Dat deed ze door een feestje te geven met allemaal mensen die veel voor haar betekenen. Al haar vrienden waren aanwezig en dat leverde een avond vol hilariteit op. Een bijzonder moment vond plaats toen Marieke achter het keukenblad stond. Daar pakte ze opeens een theedoek en begon zichzelf tussen haar benen te flossen. Ze kon er enorm om lachen en de andere feestgangers keken er ook niet bijzonder vreemd van op. Maar haar volgers hadden iets meer moeite met begrijpen wat Marieke nu allemaal aan het doen was. Marieke maakte dat allemaal niets uit. Ze had het prima naar haar zin en beleefde de avond van haar leven.

Marieke Elsinga komt bij van de kater

De brunette moest de dag na Oud en Nieuw wel weer even bijkomen van de festiviteiten. Ze had het erg bont gemaakt en dat merkte ze ook wel aan zichzelf. Gelukkig heeft ze heel 1 Januari goed kunnen uitrusten. Dat zorgde er dan ook voor dat ze vanaf 2 Januari weer vol kon knallen. Marieke had namelijk weer iets moois uitgezocht voor zichzelf om te doen die dag. De sportieve presentatrice dacht namelijk dat het een goed idee was om even flink zichzelf uit te dagen in de sportschool. En natuurlijk moest daar even een foto bij gemaakt worden.

Marieke Elsinga slooft zich uit in de sportschool

Het nieuwe jaar is nog maar een paar dagen bezig en Marieke Elsinga is alweer in de sportschool te vinden. De brunette heeft haar goede voornemens weer mooi opgepakt. Ze duikt lekker de sportschool in om ervoor te zorgen dat ze straks al die kerstkilo’s er weer af traint. Marieke Elsinga ziet er natuurlijk ook met die kilo’s nog erg goed uit. Maar ze vindt het wel weer tijd om de sportschool te bezoeken. Want ook als je er prima uit ziet, dan is het soms nodig om even lekker te sporten. Daardoor ga je vaak jezelf wat beter voelen. Het draait ook vaak om fitter zijn of meer energie hebben. En het jaar beginnen met een flinke dosis meer energie is altijd een goed idee. Marieke is dus met haar sportschool taferelen een inspiratie voor veel mensen. Haar volgers kijken in ieder geval naar haar op vanwege haar sportieve besluit.

Meer zien van Marieke Elsinga doe je op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Marieke Elsinga? Kijk dan even op haar Instagram pagina om alles te weten te komen over deze bijzondere dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!