Video: Marieke Elsinga ontdekt onverwachts tweelingzus tijdens radio-uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een groot deel van haar carrière te danken aan haar unieke stem. Toch bleek Marieke ineens een bekende ‘zus’ te hebben! Live op de radio ging ze de strijd aan met haar mooie concurrente…

Je zou het niet zeggen, maar Marieke Elsinga heeft een hele prettige, zachte vertelstem. Hoewel de presentatrice vaak vooral op luidruchtige wijze voor de microfoon verschijnt, blijkt er een zeer fijne klank in haar te schuilen. Uniek is de stem echter niet, ontdekte Marieke tijdens een radio-uitzending bij Qmusic…

Marieke Elsinga is vocale tweelingzus van zangeres Meau

Het viel luisteraars van Qmusic op dat de stem van Marieke Elsinga sprekend lijkt op de stem van zangeres MEAU. Deze singer-songwriter is op dit moment mega bekend door haar hit single ‘Dat Heb Jij Gedaan‘. De zangeres stond weken lang op 1 met deze hit. Ze staat momenteel nog steeds in de top 40, op nummer 2. Marieke kwam erachter dat haar stem op die van Meau leek tijdens haar radioshow met Mattie Valk. Het leek ze daarom een leuk idee om Marieke als experiment ‘Dat Heb Jij Gedaan‘ te laten zingen. Ze lieten Mariekes versie stiekem horen op de radio en gingen onderzoeken of mensen doorhadden dat het niet MEAU was die door de luidsprekers klonk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Marieke is stiekem best goede zangeres

Het leek echt sprekend op elkaar, de ene luisteraar had het niet door, de andere wel. Het duo belde met luisteraar Jimmy; ”Ik hoorde Marieke net zingen”. Mattie: ”Altijd als wij dat liedje draaien, komen altijd reacties met; wat lijkt de stem van Meau toch op die van Marieke”. Jimmy: ”Het lijkt wel veel op elkaar, ze hebben allebei zo’n lieve stem”, ”Maar Marieke heeft wel een stem uit duizenden, dus die herkende ik gelijk”. Slijmbal Jimmy had dus wel door dat de stem niet van MEAU was. Andere luisteraars weer niet, ze reageren via Instagram: ”Ik dacht dus, is die MEAU zo slecht live? Maar nu ik weet dat het Marieke was, vond ik het ineens heel goed”. We weten zeker dat de soms wiebelig zingende Marieke als compliment op zou vatten!

Lees ook: Video: Marieke Elsinga geobsedeerd door het gedrag van haar poes

Marieke Elsinga waait weg tijdens storm

Marieke deelde onlangs een foto dat ze aan het ‘uitwaaien’ was op het strand. Dit kwam niet zonder risico’s natuurlijk, want de afgelopen weken stond er een flinke wind. We hadden op dat moment te maken gehad met storm Eunice, die veel schade aanrichtte door heel Nederland. Na Eunice kwam storm Franklin nog even de hoek omkijken. Deze was wat milder, maar zeker niet rustig. Eunice was dus vooral de boosdoener, door heel het land was het code oranje. Marieke heeft toch van de storm genoten op het strand. Ze schrijft erbij: ”Uitgewaaid”. Marieke genoot er gewoon van door samen met collega Jan Versteegh gezellig uit te waaien op het strand. Ze zijn gewoon weer veilig en hebben de zware storm overleefd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.