Video: Marieke Elsinga geobsedeerd door het gedrag van haar poes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is wel heel dol op haar poes. Zou ze eigenlijk nog wel tijd hebben voor haar vriend Sander? Deze foto suggereert dat Marieke de laatste tijd nauwelijks naar hem omkijkt…

Marieke Elsinga deelt video’s van hoe ze haar poezelige vriendin roept, en hoe het dier hier vervolgens weer op reageert. De kat van de RTL Boulevard-presentatrice heet ‘Kiki’. Kiki mag na de lunch altijd buitenspelen, zegt Marieke. Het was fantastisch zonnig weer, dus extra lekker voor de poes om zijn tijd buiten te spenderen. Even weg van baasje Marieke. Zo zegt ze: ”Lekker weer dus Kiki speelt buiten”, ”Even kijken of ze na maanden binnen ook nog op mijn lokroep reageert”.

Marieke Elsinga en haar beste vriendin Kiki

Het beestje speelt op het balkon, de zon staat er recht op. Marieke Elsinga had alle stoelen en banken op het balkon aan elkaar gezet, vanwege de storm. Dit zie je ook terug op de video. ”Alles nog vastgezet vanwege de storm”. Marieke zette een ‘poll’ in haar Instagram story waarin mensen konden stemmen, zou Kiki reageren op de lokroep van baasje Marieke of niet? Meer dan 70% stemde ‘nee’. Maar, uiteindelijk volgt Kiki haar baasje netjes en volgt haar weg naar binnen.

Lees ook: Foto: Feestbeest Marieke Elsinga zet volgers voor onmogelijke keuze

Waar is de vriend van Marieke Elsinga?

Dat we Mariekes poes veel voorbij zien komen, was al duidelijk. Maar Marieke Elsinga’s vriend zien we verdacht weinig. Sterker nog, we zien bijna helemaal niks van deze Sander. Want zo heet de vriend van Marieke. De twee zouden samenwonen en dus zou hij bijna niet te missen moeten zijn, vooral gezien hoeveel foto’s Marieke op haar Instagram plaatst. Toch zien we deze Sander nooit voorbijkomen. Zou Sander liever privé blijven? Misschien verschijnt Sander niet zo graag voor de camera. Niet zo handig om dan een relatie te nemen met zo’n tv-bekendheid als Marieke. Ach ja, als de twee echt stapelverliefd op elkaar zijn moet dat geen rol spelen in de relatie. Toch blijft het opvallend dat Marieke zelfs een hele pagina op haar Instagram van haar kat heeft staan, maar dat Sander achter de schermen blijft. Zou Sander gewoon cameraschuw zijn?

Marieke gaat voor elektrische auto

Een tijd geleden deelde Marieke Elsinga foto’s van haar gloednieuwe auto. Een Opel Mokka E om precies te zijn. Deze wagen is volledig elektrisch en nu dus van Marieke Elsinga. De presentatrice heeft haar nieuwe bolide zelfs een naam gegeven; Carmen! Beetje overdreven? Voor Marieke niet! Ze zegt dat het elektrische rijden haar erg goed beviel. Dus na een proefrit te hebben gemaakt had ze ervoor gekozen om hem zelf aan te schaffen. Nou ja, aan te schaffen, ze heeft deze auto niet volledig betaald. We praten hier namelijk om een samenwerking. Marieke heeft vanwege een samenwerking met Opel deze bolide in ontvangst mogen nemen. Geen verkeerde campagne Marieke! Veel rijplezier gewenst, in deze elektrische schoonheid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!