Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties.

Presentatrice Marieke Elsinga deelde via haar ochtendshow bij Q-Music het blije nieuws dat ze in verwachting is van een kindje. De baby komt naar verwachting in de herfst of winter, dus dat schiet al behoorlijk op voor Marieke. Eerder maakte Marieke ook al bekend dat ze een jongetje krijgt.

Marieke Elsinga heeft te brede heupen

Het is voor Marieke Elsinga ontzettend leuk dat ze in verwachting is van een kindje. Ondertussen is het ook steeds beter aan Marieke haar buik te zien dat er een kindje in groeit, want hij wordt al behoorlijk groot. Je zou bijna denken dat Marieke op elk moment kan bevallen maar dat duurt waarschijnlijk toch nog even. Bij een zwangerschap horen ook wat bijkomstige ongemakken. Vooral die dikke buik kan behoorlijk in de weg gaan zitten. Zo kunnen sommige vrouwen hun eigen veters niet meer strikken. Marieke heeft echter een ander probleem: ze komt niet meer tussen de auto’s door. Waarschijnlijk dacht Marieke even goed strak in te parkeren naast een andere auto, maar had ze er niet over nagedacht dat ze daar zelf ook nog tussendoor moest. De brunette past er door haar zwangere buik niet meer door en dit vindt ze grappig maar ook frustrerend. Gelukkig denkt Marieke in oplossingen en niet in problemen en ze klapt de spiegel van de auto in. Marieke kon niet meer wachten want ze doet dit behoorlijk hard, vervolgens kan ze gelukkig doorlopen. Bij het filmpje staat dat Marieke gaat winkelen voor een kinderwagen.

Lees ook: Foto: Boze Marieke Elsinga trekt kleding van haar lijf

Marieke Elsinga gaat vreemd

Het is algemeen bekend dat radio-presentatrice Marieke Elsinga enorm verliefd is op haar kat Kiki. Er verschijnen regelmatig foto’s en video’s van de kat op Marieke haar Instagram. Waarschijnlijk staat Kiki zelfs boven haar eigen vriend want ze is gek op het dier. Daarom zou je denken dat Marieke ook erg trouw aan de kat zou zijn.. Helaas is er toch sprake van overspel want Marieke poseert en knuffelt zomaar met een andere kat. Marieke ligt languit bij het beestje op de bank. Onder de foto schrijft Marieke dat het waar is dat ze is vreemdgegaan en dat ze aan zichzelf gaat werken. Daarbij hoopt Marieke dat zij en Kiki rust wordt gegund. Marieke doet een knipoog naar alle roddelkanalen en de vreemdgaan verhalen die in de ronde gaan. In de comments gaat het ook helemaal los, zo vraagt Jan Versteegh wanneer ze met Kiki bij Jinek zit. Natuurlijk doelend op Waylon en zijn vreemdgaan schandaal.

Marieke Elsinga gaat vreemd met kat

Marieke Elsinga probeert figuur bij te houden

Nu Marieke Elsinga zwanger is betekent het niet dat ze ineens de hele dag op de bank gaat liggen. De presentatrice blijft juist goed doorsporten om een beetje fit te blijven tijdens haar zwangerschap. Daarom plaatst Marieke onderstaand filmpje op haar Instagram, om andere te motiveren ook te gaan sporten. Gelukkig geeft Marieke aan dat het uiteraard alleen hoeft als je er zelf zin in hebt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.