Foto: Boze Marieke Elsinga trekt kleding van haar lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een baaldag. De knappe presentatrice trok tijdens het aankleden zomaar een kledingstuk aan flarden!

Marieke Elsinga stapte deze ochtend met het verkeerde been uit bed. Dat been stak ze toen tot overmaat van ramp ook nog eens veel te hard in haar gloednieuwe panty! Met een vrij foto laat ze aan iedereen zien dat het begin van haar dag niet bepaald ’n succes was. Haastige spoed is zelden goed – dat lijkt Marieke inmiddels ook door te hebben!

Marieke Elsinga scheurt door panty

Soms heb je van die dagen dat alles fout gaat. Bij Marieke Elsinga begon het al vroeg in de ochtend. Marieke, die vanwege haar steeds groeiende baby steeds minder bewegingsvrijheid heeft, trok een gloednieuwe panty aan. Je begrijpt het al; die begaf het meteen. Het teleurstellende resultaat, een enorme ladder, deelde Marieke met haar volgers op Instagram. Dat ze hiermee ook meteen een vrij kiekje online slingerde lijkt haar niet te deren. Boosheid overheerst namelijk: Marieke kan niet begrijpen dat we wel naar de maan kunnen, maar dat panty’s nog steeds zo kwetsbaar zijn. Wanneer de knappe brunette zulke vergelijkingen gaat maken weet je dat ze alles behalve blij is. Uiteindelijk komt ze tot rust en zegt ze “Ik ga mijn dag beginnen”.

Steeds een grotere maat voor Marieke Elsinga

Marieke Elsinga is al een flinke tijd zwanger. Ze moet dan ook steeds nieuwe kleding kopen in een grotere maat. Ook nu met de panty’s doet ze dat. De presentatrice heeft nu zelfs panty’s gekocht die drie maten te groot zijn, maar haar derrière past er nog steeds moeilijk in. Wanneer je zwanger bent groeit natuurlijk niet alleen de buik! Ook op andere plekken moet rekening gehouden worden met een maatje meer…

Marieke Elsinga trekt aan apparaten

Jezelf volvreten op de bank of lekker de hele dag voor de tv hangen. De zwangere Marieke Elsinga doet hier niet aan mee. Zelfs nu ze zwanger is blijft ze door trainen. De radiopresentatrice laat zien hoe je fit blijft tijdens de zwangerschap. Dit is namelijk flink aan de apparaten trekken in de sportschool. Terwijl Marieke hoogzwanger is heeft ze nog genoeg motivatie om door te gaan. Ze laat wel weten aan haar volgers dat je alleen moet sporten als je zin hebt, het moet niet.
Marieke Elsinga is vreemdgegaan

De knappe radiopresentatrice is de fout in gegaan. Ze laat weten dat ze namelijk is vreemdgegaan. Ze is vreemdgegaan met een andere kat! Ze laat haar eigen kat nu in de steek en gaat ervandoor met een ander. In een lekker oranje jurkje ligt ze elegant op de bank de andere kat te aaien. Ze laat weten dat haar eigen poes erg teleurgesteld is in Marieke Elsinga.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!