Home Nieuws Video: Maan de Steenwinkel wordt stiekem begluurd in los jurkje

Video: Maan de Steenwinkel wordt stiekem begluurd in los jurkje

Maan de Steenwinkel heeft net een nieuw nummer uitgebracht inclusief spannende video. Op de video zijn heftige beelden te zien want Maan wordt stiekem begluurd terwijl ze bijna niks aanheeft!

Goldband en Maan brengen nieuw nummer uit

Het is wederom een top jaar voor zangers Maan de Steenwinkel, het lijkt alsof ze de ene hit naar de andere uit haar mouw schud. De brunette is razend populair en dus druk met nieuwe nummers bedenken en uitbrengen. Waarschijnlijk besloot Maan dat het een goede zet zou zijn om de hele populaire opkomende band Goldband te vragen om samen te werken. Deze combinatie beloofde veel goeds en ze maken het meer dan waar. Maan deelt een teaser van het gezamenlijke nummer Stiekem op haar Instagram. Daar zien we Maan in een soort gewaad en de jongens van Goldband staan er in de schaduw onder. Maan zingt: ”Stiekem ben ik met je bezig, en niemand komt het te weten.” Dat betekent dus een wel erg spannend nummer en waarschijnlijk een nóg spannendere videoclip.

Lees ook: Foto: Maan verleidt volgers met spannende nachtkleding

Maan speelt knappe blondine in spannende videoclip

Zangeres Maan de Steenwinkel verblijd al haar volgers door snel na de release van het nummer Stiekem ook gelijk de videoclip online te zetten. De videoclip overtreft zelfs alle verwachtingen. Maan is te zien in een groot huis in een bos, ze heeft heel licht geverfd haar en een soort sluier om haar hoofd. Daarbij draagt ze een lange rok en een niks verhullend topje. Maan speelt duidelijk de ster in de video, want er komen allemaal fotografen voor haar huis om haar te fotograferen. Daar staan de jongens van Goldband tussen en vooral Karel lijkt erg onder de indruk…

Maan pakt Karel van Goldband stevig aan

Van de volgende scene in de videoclip wordt het ineens wel heel erg heet, want het is een spel tussen Maan de Steenwinkel en Karel van Goldband. Het ziet er naar uit dat de fotografen naar huis zijn, maar dat Maan aan Karel heeft gevraagd nog even naar binnen te komen. Daar sleept ze Karel letterlijk aan zijn stropdas mee door het huis en het ziet er erg spannend uit. Maan bindt de stropdas voor de ogen van Karel en het lijkt een stomende scene te worden. Karel wacht smachtend af maar dan slaat Maan hem neer met een hamer. Ondertussen ligt één van de fotografen nog stiekem in een bosje en die heeft alles gezien en vastgelegd. De fotograaf is niemand minder dan Milo van Goldband.

Maan pakt nog meer mannen

De volgende scene in de videoclip is dat Maan de Steenwinkel een prachtige rode jurk heeft aangetrokken en wederom door het huis loopt. Dit keer met een ander slachtoffer van de fotografen, gespeeld door Boaz van Goldband. Ondertussen ligt fotograaf Milo nog in de bosjes en probeert Boaz te waarschuwen voor Maan nadat hij heeft gezien wat er met Karel is gebeurd. Dit lukt niet want Boaz is te gretig voor Maan. Dan besluit Milo zelf naar binnen te gaan en dan wordt alles ineens duidelijk. Op de beelden is te zien dat Maan, ze speelt in de video beroemdheid Mary Jane, allemaal krantenartikelen heeft uitgeprint. Het zijn foto’s en headlines van roddelbladen en de actie om de fotografen te grazen te nemen lijkt hier vandaan te komen. Mary Jane lijkt zo klaar te zijn met het geroddel dat ze de mannen maar flink besluit aan te pakken. Het is dus een zenuwslopende videoclip waar Maan een niet zo’n lieve meid speelt. Wél ziet Maan er op en top uit in de spannende outfits.

Mobiele versie afsluiten