Foto: Maan verleidt volgers met spannende nachtkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds haar nieuwe album is Maan de Steenwinkel niet te stoppen op Instagram. Dit zeer fotootje sprong er absoluut uit!

De knappe blondine weet hoe ze haar volgers moet verleiden. De laatste tijd gaat ze steeds verder hierin. Wat ze nu heeft gepost krijgt gemengde reacties. Is dit het moment dat de zangeres te ver is gegaan in de ogen van haar eigen volgers?

Maan de Steenwinkel haar humeur wordt steeds donkerder

Maan heeft laatst haar album uitgebracht. Om het album te promoten kwamen er veel ‘donkere’ kiekjes op haar sociale media. In lugubere plekken hield ze een paar fotoshoots. Met haar ogen helemaal onder de zwarte make-up kreeg ze een duistere uitstraling. Het humeur lijkt ook steeds donkerder te worden. Velen dachten dat dit alleen voor het album was. Nu deelt ze een hele verleidelijke foto in haar nachtkleding waar ze nog steeds een donkere uitstraling heeft. Dit kan een bewuste keuze zijn; zoiets kan bijvoorbeeld goed voor de marketing zijn. Haar volgers beginnen het inmiddels wél op te merken. Hun reacties zijn lang niet altijd positief. Ze vragen zich af wat er met hun sociale, vrolijke Maan aan de hand is!
Maan de Steenwinkel krijgt steun van haar fans

Niemand weet wat er aan de hand is met Maan de Steenwinkel. Is dit haar nieuwe look of doet ze dit gewoon puur voor de camera’s? Haar fans zijn in ieder geval bezorgd om de mooie zangeres. Nu ze elke keer weer met donkere make-up verschijnt, blijven haar fans bezorgd. Ze laten weten dat ze de oude Maan veel mooier vonden. Sommige fans geven het geld de schuld van hoe Maan eruit ziet. “Je bent mooi zoals je bent” zegt één fan. Sommige fans vergelijken Maan met Britney Spears, die er op een gegeven moment ook zo uitzag. Gelukkig is het niet allemaal negatief en krijgt de blondine ook gewoon positieve reacties op haar verleidelijke foto.

Maan de Steenwinkel poseert in

Wie ziet het nou niet graag Maan de Steenwinkel in . Dit zijn plaatjes waar je alleen maar van kan dromen. Maan zorgt er eigenhandig voor dat deze dromen werkelijkheid worden. In een verdomd lekker pakje staat ze geposeerd. Samen met haar vriendinnen is de zangeres op vakantie in Curaçao. Ze laat zelf weten “dit is leven”. Aan haar eigen uitspraak af te lezen heeft ze de tijd van haar leven in Curaçao. Met de ondergaande zon op de achtergrond is dit een heerlijk kiekje om naar te kijken. De Maan die je hier ziet is de Maan van vroeger waar haar fans zoveel van houden. De donkere rand rondom haar ogen is hier dan ook niet terug te vinden. Samen met haar vriendinnen is ze even ontsnap van de werkelijkheid en kan ze zichzelf weer helemaal opladen. Rechtsonder zie je de prachtige foto.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak