Video: Lies Zhara laat per ongeluk iets te veel zien in transparant topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara geeft zichzelf helemaal op haar nieuwe video. De blondine heeft alleen niet door dat ze per ongeluk iets té veel laat zien door haar bewegingen in een los topje.

Lies Zhara laat letterlijk alles zien in los doorzichtig topje

De knappe Lies Zhara is helemaal in haar element nu ze aan het genieten is van haar vakantie. Zo wil Lies natuurlijk optimaal gebruik maken van het feit dat de zon schijnt op haar zonnige vakantie bestemming. Dit doet de blondine natuurlijk door veel in de zon te liggen om een mooi bruin kleurtje te krijgen. Dat betekent natuurlijk dat Lies Zhara wil laten zien wat ze in huis heeft en waar ze zo hard voor in de zon heeft gebakken. Als resultaat gaat Lies haar kleinste outfitjes aantrekken en de ene naar de andere fotoshoot houden. Dit zorgt ervoor dat iedereen net zo hard kan genieten van Lies Zhara haar vakantie als dat ze het zelf doet. Er is geen sprake meer van jaloezie want Lies verwend haar volgers met de spannendste kiekjes van het jaar. Zo ook op onderstaande video, waar Lies druk aan het poseren is in een wel erg loszittend en ook nog doorschijnend topje. Hierdoor blijft letterlijk niks meer aan de verbeelding over. Het is maar de vraag of de blondine wel doorheeft hoeveel er allemaal te zien is op de video.

Lies Zhara kiest een topje met nóg meer voorgevel

Het is bijna bijzonder hoe Lies Zhara het voor elkaar krijgt om elke keer topjes en shirtjes te vinden die steeds meer huid laten zien. Je zou bijna denken dat het een competitie is geworden voor de blondine om het shirtje dat het meest laat zien te vinden voor in haar gaderobe. Nu is het natuurlijk ook wel logisch want, Lies Zhara verdient haar geld ten slotte als influencer op Instagram en social media. Op onderstaande video draagt Lies een wit topje die geknoopt om haar lichaam zit. Hierdoor lijkt haar voorgevel er nog maar net in te zitten. Daarbij draagt Lies een hele lage spijkerbroek waardoor haar gespierde buik goed uitkomt. Ter versiering draagt ze ook een gouden kettinkje om haar buik heen.

Lies Zhara duikt charmant prachtig blauw water in

Het is wel duidelijk dat Lies Zhara keihard aan het genieten is van haar vakantie in Griekenland. Zo is de blondine in Mykonos, waar de allermooiste plekjes zijn te vinden qua uitzichten en luxe accommodaties. Zo een luxe accommodatie heeft Lies in ieder geval gevonden op onderstaande video. De blondine neemt namelijk een duik in prachtig blauw water in een soort grot. Deze verlichte grot mond uit in een zwembad die weer uitkijkt over de zee. Bij de video schrijft Lies Zhara dat ze nog een extra nachtje mocht blijven in deze zieke kamer, waar ze dolblij mee was. Ook lijkt Lies de overnachting te hebben gekregen want ze bedankt de eigenaren bij de video. Het is wel duidelijk waar Lies Zhara heel gelukkig van wordt.

Lees ook: Foto: Lies Zhara bruint haar kadetjes in nauwelijks zichtbaar broekje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.