Foto: Lies Zhara bruint haar kadetjes in nauwelijks zichtbaar broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke influencer Lies Zhara heeft een nieuwe foto geplaatst, waar haar heerlijke vormen goed zichtbaar zijn. 

Lies Zhara laat heerlijke achterkant zien

De verleidelijke blondine Lies Zhara laat haar heerlijke achterkant zien aan haar volgers tijdens een mooi stranddagje. De knappe influencer is niet zo preuts en durft dan ook gelijk veel van zichzelf op een foto als deze te laten zien. Met haar heerlijke lichaam weet Lies haar volgers wel meteen helemaal te grijpen. Ze heeft de volledige aandacht van haar fans te pakken na een plaatje als dit. De knappe blondine kan het ook simpelweg niet bij één plaatje laten. Als ze eenmaal bezig is met het maken van mooie foto’s, dan moet ze ook aan de slag blijven. Het is een kwaaltje waar de knappe blondine niet meer onderuit komt. Met haar verleidelijke lichaam maakt ze in ieder geval weer een hoop goed.

Lees ook: Foto: Lies Zhara probeert volgers af te leiden met haar enorme balkon

Met haar achterste in de zon is Lies Zhara wel vol aan het genieten

De aantrekkelijke influencer heeft net haar handdoekje neergelegd en begint gelijk met het maken van een heerlijke foto. De knappe dame kan zonder moeite zo gaan liggen dat je heerlijk veel meekrijgt van haar verleidelijke lijf. En dat zorgt er natuurlijk voor dat haar fans echt enorm enthousiast worden. Die zijn bijna niet meer stil te krijgen. Met haar heerlijke vormen weet Lies het toch voor elkaar te krijgen om haar fans een klein beetje de mond te snoeren. Die zitten namelijk helemaal ademloos te gluren naar het verrukkelijke lichaam van de knappe blondine. Deze foto is absoluut een winnaar. Gelukkig stopte de prachtige influencer niet na slechts één kiekje.

Lies Zhara maakt tweede foto, maar wel met teveel kleding aan

De verleidelijke influencer heeft de volgende dag maar weer een mooi plaatje van zichzelf online gezet, terwijl ze lekker aan het genieten was van de volle zon. Alleen heeft ze nog wel haar sokken aan op het plaatje. En dat kan eigenlijk niet natuurlijk. Dat is net te veel kleding op de foto. Maar Lies ontkomt er niet aan. Ze moet er namelijk snel vandoor en dan is het wel handig dat ze haar sokjes alvast heeft aangetrokken. Daarbij komen er vast nog wel meer momenten dat de knappe blondine in het zonnetje kan liggen en dan trekt ze keurig haar sokken weer uit zoals het hoort.

Lies Zhara vermaakt vooral veel anderen tijdens haar verleidelijke ‘me time’

Bij haar nieuwste video, die ze ook in een spannend setje in de volle zon maakt, heeft Lies Zhara het bijschrift ‘me time’ gezet. En hoewel de knappe influencer graag wat tijd voor zichzelf wilde pakken, deelt ze haar tijd toch met haar volgers. Die laat ze zien wat ze in haar vrije tijd lekker aan het doen is en wat ze draagt op dit moment. En dat levert zo’n leuke video op dat Lies overladen werd met mooie complimentjes. Daar ging dus even haar momentje rust. Maar de knappe blondine doet het natuurlijk graag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?