Video: Lies Zhara kleedt zich om in het openbaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft er geen moeite mee om zich in het openbaar, op een plek waar iedereen haar kan zien, om te kleden. De blondine trekt alles een aantal keer aan en uit, en weer aan. het omkleden ging niet zo makkelijk. 

Lies Zhara schaamt zich niet in het openbaar

Het is voor sommige mensen een hele grote stap om jezelf in het openbaar om te kleden. Gelukkig is dit voor Lies Zhara absoluut niet het geval. De blondine kleedt zich niet alleen om op een parkeerplaats in het openbaar, maar filmt het ook nog eens. Zo wordt Lies Zhara dus letterlijk van alle kanten bekeken terwijl ze zichzelf omkleedt naar een nieuwe outfit. Eerst heeft Lies een hoodie aan met een trainingsbroek, maar voor een afspraak moet ze zich even omkleden. Hiervoor gaat Lies Zhara in plaats van in de auto omkleden, ernaast staan op een parkeerplaats. Iedereen kan zomaar langs lopen of rijden en de influencer in haar ondergoed spotten, maar dat lijkt haar niks uit te maken. Waarschijnlijk dacht Lies Zhara het even snel te doen, al viel dat behoorlijk tegen. Lies gaat net buiten de camera staan terwijl ze haar kleren uittrekt maar strompelt weer in beeld met haar spijkerpak half aan. Eén van de hengsels zit namelijk verkeerd, en het lukt Lies Zhara niet om deze goed te krijgen. Daarom moet de blondine het pak weer uit en aan trekken om het goed te doen.

Lies Zhara is eindelijk volwassen

Het is voor Lies Zhara misschien nog even wennen dat ze voor zichzelf moet zorgen. De blondine is nog maar in haar twintiger jaren en heeft moeite met de was opvouwen. Zo filmt de influencer zichzelf vanuit haar gamestoel terwijl ze trots is dat ze eindelijk haar stapels was heeft opgevouwen. Naast haar staan een aantal wasmanden die gevuld zijn met de kleren. Zo heeft het volgens Lies Zhara even geduurd voordat ze zichzelf er toe kon zetten om de was op te vouwen, maar heeft ze dit tijdens haar stream gedaan.

Lees ook: Lies Zhara laat haar op zéér intieme plek zien

Lies Zhara trekt stoer outfitje aan voor de camera

De knappe Lies Zhara staat onder meer ook bekend als fashion influencer, want ze laat vele outfits aan haar volgers zien. Dit keer heeft de blondine een video gemaakt waarin ze een hoodie van het merk Four gaat stylen op camera. Als basis draagt Lies Zhara een grote Calvin Klein onderbroek met een grijze kleur en de welbekende witte band. Daarboven draagt Lies een heel strak wit hemdje. Vervolgens trekt Lies een zwarte broek aan die erg groot is met opvallende stiksels aan de buitenkant. Nu komt de rand van Lies Zhara haar onderbroek nog boven de loshangende broek uit. Daarbij trekt ze de zwarte trui aan en witte sneakers. Om het helemaal af te maken heeft de blondine een snelle zonnebril en haar voorste twee plukken haar zitten in een vlechtje. Helaas voor Lies komen er veel negatieve reacties op de video, van mensen die dit geen stijl vinden. Ook wordt ze uitgemaakt voor timmerman.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...