Foto: Lies Zhara laat haar op zéér intieme plek zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara laat per ongeluk haren zien op een wel erg intieme plek. De blondine zal zich wel schamen wanneer ze erachter komt.

Lies Zhara laat haren op onverwachte plek zien

Het is wel bekent dat Lies Zhara haar lange blonde lokken erg opvallend zijn. Misschien zijn Lies haar haren zelfs wel haar handelsmerk als influencer. Nu draait het dus allemaal om haar, maar dan op iets gepastere plekken om te laten zien. Zo ontdekte de vriendin van Lies Zhara, een mede influencer, namelijk een plukje haar op een ongepaste plek bij Lies Zhara. Marijn Kuipers en Lies Zhara waren lekker aan het sporten in de gym om hun lichamen eens flink aan te pakken. Het lijkt een gemeenschappelijke passie voor de twee om gewichten te tillen en te squatten. Lies Zhara maakte een foto van haarzelf en Marijn terwijl Marijn op een machine zat. Aan de machine te zien was het weer eens legday voor de meiden. Wellicht was Marijn daarom extra gefocust op de achterkant van Lies Zhara toen ze terug naar huis gingen. Marijn filmt namelijk Lies terwijl ze loopt en ziet dan een blond plukje haar onder de zwarte trui uitkomen. Lies Zhara heeft zulk lang haar dat het dus zelfs onder haar grote trui uit komt. Hierdoor lijkt het net alsof Lies een staartje heeft op haar achterkant. Misschien wordt het dan toch eens tijd om er een klein stukje af te knippen voor de blondine.

Lees ook: Video: Lies Zhara moet haar voorkant goed vasthouden tijdens het omkleden

Lies Zhara bouwt de spanning op tijdens spelletje

Het was een gezellige avond voor Lies Zhara want ze ging zichzelf weer eens uitdagen met vrienden en famillie. Dit deed de blondine door te gaan bowlen. Voor vele kinderen en volwassen een leuk spelletje die typisch is voor een feestelijke gelegenheid. Het is altijd groot plezier als er een strike wordt gegooid en alle kegels omvallen. Nu lijkt het niet zo een leuke tijd te zijn tijdens het bowlen voor Lies Zhara omdat het maar niet wil lukken. De blondine plaatst meerdere video’s waar de bal ruim voor de kegels in de goot valt. Toch lijkt dit Lies niet heel veel uit te maken, want ze plaatst een video met de cryptische tekst; ”je kan goed bowlen of…”. Daarbij plaatst ze een smiley die erop duidt dat Lies hier iets spannends mee bedoeld. Blijkbaar is Lies ergens dus heel goed in, want bowlen lukt haar niet. Zelfs na het inschakelen van een hulpmiddel voor kinderen wil het nog niet lukken. Lies gaat waarschijnlijk een beetje sip naar huis door haar grote bowling verlies.

Lies Zhara heeft probleempje op de wc

Het is voor sommige mensen hun grootste nachtmerrie, en voor Lies Zhara werd het werkelijkheid. De wc waarop de blondine zat ging namelijk kapot. Althans, toen Lies Zhara wou doortrekken viel de hele knop voor het doortrekken naar beneden. Nu zit de hele wc vol met de grijze plaat en weet Lies waarschijnlijk niet zo goed wat ze moet doen. Lies deelt alles met haar volgers, zelfs de beschamende momentjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...